Katar Dışişleri Bakanı El Sani, Suriye'ye kara harekatının başlanması gerektiğini söyledi.
İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Alireza Bikdeli, Cumhurbaşkanı Ruhani’nin gelecek aylarda İran-Türkiye 3. Stratejik toplantısı için Ankara’yı ziyaret edeceğini söyledi.
Öcalan ile HDP'li heyet arasında geçen konuşma, partiyle ilgili gerçeği ortaya koydu. Belediye başkan adaylarının konuşulduğu toplantıda Öcalan'ın, "Adayları kim belirledi" sorusuna, "K
“Eğer Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki (IŞİD karşıtı) koalisyon Suriye’ye kara kuvvetlerini sokma kararı alırsa; Suudi Arabistan Krallığı’nın özel kuvvetleriyle bu koalisyo
Suriye'de hangi ülke ve örgütlerin kime düşmanı olduğuna dair bir grafik hazırlandı.
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el Sani, IŞİD ile mücadele için uluslararası koalisyon kapsamında Suriye'ye kara gücü göndermenin daha büyük bir aciliyet kazandı�
Dört yıldır nüfusundan daha fazla Suriyeli misafirlerle birlikte yaşamını paylaşan Kilis, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da gündeminde. Her gün bomba sesleri ile uyanan Kilisliler, 10
Rusya'da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle ülkenin en büyük otomobil üreticisi ''Avtovaz'', haftada 4 günlük çalışma sistemine geçti.
Financial Times gazetesi manşetinde "Batı, Suriye savaşında Moskova'yı mültecileri silah olarak kullanmakla suçluyor" diyor.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "PYD'nin her alan kazanması Türkiye'ye ilave göç demektir. Sayın Başbakanımız, PKK ve PYD Minak hava üssünden çıkıp Azez ve çevresini terk edene kad
İngiliz Financial Times, Esad rejimi ve Rusya'nın saldırılarına karşın ABD'den bekledikleri yardımı almayan muhaliflerin IŞİD ve El Nusra'ya katıldığını yazdı.
İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, güvenlik güçlerinin Güneydoğu’daki 7 ilçede yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi verdi: Bugüne kadar 2 bin 40 çukur, barikat kaldırıldı, 2 bin 313 b
Köşe yazarı Leyla Liman Oruç, hazırladığı "Evlilik ehliyeti", bir başka adıyla "Evlilik Sertifikası" projesini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na sundu.
Suriye'de, PYD'nin muhaliflerin denetimindeki Tel Rıfat ilçesine girmek üzere olduğu, ilçe çevresinde yoğun çatışma yaşandığı bildirildi.
İnsan ve Hayat dergisi, 1926 yılında Osmanlıca yayınlanan Resimli Ay Mecmuası'nda Mars gezegeni ile ilgili bilgileri konu edinen ilginç bir haberi günümüze taşıdı.