ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, uluslararası topluma Venezuela'daki krize müdahale etmesi çağrısı yaptı.
Erdoğan, Beyaz Saray’da Trump’a açıkça deklare etti: PKK/PYD’den Türkiye’ye herhangi bir saldırı olursa hiç kimseye sormadan angajman kurallarını uygularız.
Kars Harakani Devlet Hastanesinde bir temizlik görevlisi ile bir kadın arasındaki çıkan tartışma sonucu temizlik görevlisi, kadın tarafından silahla vurularak vuruldu
Anayasa değişikliği referandumunun ardından yeniden yapılandırılan HSK’nın 7 üyesi, TBMM Genel Kurulu’nda yapılan gizli oylamada seçildi. CHP ve HDP’nin katılmadığı oylama sonucunda
Van’ın Muradiye ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen 3 terörist ölü ele geçirildi.
ABD Başkanı Trump, "Basının bana son zamanlarda nasıl davrandığına bakın, çok eminim ki tarihte hiçbir politikacıya daha kötü ve adaletsiz olunmadı." dedi.
Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 4- 6 yaş arasındaki çocukların takkeli ve türbanlı fotoğrafları ile camide imamın arkasında saf tuttukları fotoğrafları sosyal paylaş
Erişim sorunu yaşayan WhatsApp kullanıcıları, yaşanan sorunu sosyal medyadan duyurdu
‘Türkiye’deki gençlerin iyi olma hali raporu’na göre, her üç gençten biri yaşamından memnun değilken, gelecekten de umudu yok.
Kıbrıs’ta Türk tarafı, Rumlara bir çözüm paketiyle ve garantör ülkelerin de katılımıyla Haziran ayında Cenevre’de ikinci bir Kıbrıs konferansı daha toplanmasını önerdi, öneri Rum
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Schaefer, “Türkiye, önümüzde bulunan çok sayıda güvenlik ve dış politika sınamalarında ABD, Almanya ve Avrupa’nın anahtar rolü olan bir orta
Tunceli-Ovacık Karayolu'nda polis kontrol noktasına gelen ve "dur" ihtarına uymayıp polislere silahlı saldırıda bulunan bir terörist, güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.
Tokyo Üniversitesi'ndeki araştırmacılar uğur böceğinin kanat yapısını mercek altına aldı. Bilim insanları, böceğin kanat yapısının robotlar, uydu antenleri, mikroskobik tıbbi cihazl
Öldürme kararının insani muhakemeden yoksun robotlara bırakılması ötekileştirilenler için kolay verilen öldürme kararlarını sıradanlaştıracağı düşünülüyor.
Fox TV haber spikerleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu haber bültenleri kaldırılacağı iddia edildi