AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, “Yeni Bakanlar Kurulu, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Görev alan tüm arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
ASKON Genel Başkanı, Mescid-i Aksa’nın kapısına İsrailli askerlerin konuşturulması ve x-ray cihazları yerleştirilmesine tepki gösterdi. Daha önce El-Halil'de yapılana dikkat çekti.
Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır'ın 13 maddelik talep listesini rafa kaldırdığını belirten New York Times bunun yerine söz konusu dört ülkenin Doha yönetiminden altı genel prensipte
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK sonrası CHP Genel Merkezi'ndeki basın toplantısında konuştu.
İran, Washington yönetiminin dün İran'la bağlantılı 18 kişi ve kurum hakkında aldığı yaptırım kararına misillemede bulunacağını bildirdi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kabine revizyonuna ilişkin “Böyle bir şey bilmiyorum. Haberim yok. Her ne olursa ülkemiz, insanlarımız için iyi ve hayırlı olmasını temenni ediyorum”
Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri, 270 km menzilli Bora füzeleriyle daha da güçlendi.
Büyükada'da toplantı halinde basılan 6 örgüt üyesinin tutuklanması ABD'yi rahatsız etti.
FETÖ'nün yargı yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan sanık eski savcı Turhan Turunç'un yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti, Turunç'un tahliye edilmesi
ABD'li bir diplomat terör örgütü PKK/YPG'ye dağıtılan silahlar için, 'Sadece ağır olanlar geri alınacak, hafif olanlar bırakılacak' dedi.
İsrail'in, Mescid-i Aksa'da cemaate yönelik saldırısında yaralanan Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı ve Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri hastaneden taburcu edildi. Sabri, ilk açıkl
CHP Tunceli Milletvekili Erol, kentte PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Necmettin Yılmaz için yaptığı konuşmayla alkış topladı.
Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin, ''çatışmasızlık bölgeleri'' içerisinde yer alan Duma ilçesine düzenlediği hava saldırılarında 4 sivil öldü, 12 sivil de yaralandı
Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınan insan hakları dernekleri mensubu 10 isimden 6'sı tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında Alman vatandaşı Peter Steudtner de bulunu
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin yapmayı planladığı "bağımsızlık referandumu"nun dikkatleri öncelikli hedeflerden başka yöne çevireceği gerekçesiyle