Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı emekli zabıta memuru Ali Mutlu (85) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Adli Tıp Kurumu,
İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi Ticaret AŞ'ye (İZBAN) bağlı iş yerlerindeki grev Cumhurbaşkanı kararı ile 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Venezuela Devlet Başkanı Maduro telefonda görüştü. Görüşmede, iki ülke arasındaki iş birliğinin önümüzdeki dönemde de artırarak sürdürme kararlılığ�
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin ABD merkezli CBS kanalına verdiği ancak daha sonra yayımlanmasını istemediği röportajdaki sözlerine tepki yağdı.
Metin Külünk, Facebook hesabından yaptığı canlı yayında, "Buradan açıkça söylüyorum, 31 Mart'a kadar sokaktan gelen bilgilere itibar etmeyen, o bilgileri sırf istedikleri isimleri aday
Oyuncu Metin Akpınar hakkında bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik etme" suçundan
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında 100 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarttı.
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, Türkiye ile Yemen arasında derin ilişkiler olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, New York Times gazetesinde yayınlanan beyin göçü haberi ile ilgili açıklama yayınladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın Türkiye'yi Suriye ve YPG konusunda uyarmasına sert şekilde cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, 45 ülkenin vatandaşına 30 günlük vize muafiyeti tanıdı.
New York Times gazetesinin 'Türkiye'den yurt dışına göç' konusuyla ilgili basında yer alan haberlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama geldi. Çıkan habe
Uganda'da büyük toprak sahiplerinin arazilerindeki küçük işçi evlerinde kalan yoksul ailelerin evlerden tahliyesine cumhurbaşkanı Museveni'den sert tepki geldi. Hukuki dava başlatılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: