Hükümet ile sendikalar arasındaki "4. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri"nde anlaşmaya varıldı.
İsrail mahkemesinin, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın gözaltı süresini 24 Ağustos'a kadar uzattığı bildirildi.
Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, terör örgütü El Nusra'ya yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
ABD'de görünen tam Güneş tutulmasıyla 14 eyalet karanlıkta kaldı, NASA o anları canlı yayınladı.
Rusya'daki ABD Büyükelçiliği, 23 Ağustos'tan itibaren Rusya'da göçmen olmayan vize türleriyle ilgili çalışmaların 1 Eylül'e kadar askıya alınacağını duyurdu.
ÖSYM Başkanı Demir, "İlgili personelin kasıt taşımayan dikkatsizlikleri sonucu ortaya çıkan yerleştirme hatası nedeniyle ÖSYM'nin kurum olarak tartışılmasının önüne geçmek maksadı
ABD, DEAŞ'la mücadele bahanesiyle bahanesiyle, YPG'ye ağır silah ve zırhlı araçlar göndermeye devam ediyor.
Hükümet sendikalara, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018'in ilk altı ayı için yüzde 3,5 ikinci altı ayı için yüzde 3,5, 2019'un ilk altı ayı için yüzde 4, ikinci a
Gazze'de İsrail hapishanelerindeki tutuklular için eylem düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta Ankara’ya 3 günlük sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bakıri’nin görüşmesinden PKK’ya yönelik geniş çaplı operasyon kararı çıktı.
İstanbul'da bugün ve yarın gök gürültülü kuvvetli yağışın etkili olması öngörülüyor.
Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019 yıllarında yapılacak zammın belirleneceği 4. dönem toplu görüşmelerinde yasal süre bugün sona eriyor.
Başbakan Binali Yıldırım ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, Istana Sarayı'ndaki heyetlerarası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
"ABD'nin suç başkenti" olarak nitelendirilen Chicago'da hafta sonunda meydana gelen silahlı saldırı olaylarında 8 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.
Önceki akşam bir grup DAEŞ üyesinin görevlerini layıkıyla tamamladıktan sonra gülerek rejim güçlerine teslim olmalarını gösteren görüntüler yayınlandı.