ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, göreve başladıktan sonra ilk tweetini atmakta gecikmedi..
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, kentte yaklaşık 1 haftadır aralıklarla devam eden yağış bugün sona erecek.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Alman basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorularını yanıtladı.
İstanbul Sütlüce'deki AK Parti İl Binası'na lav silahı ile saldırı girişiminde bulunuldu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) yetkililerinden edinil
Gambiya'da seçimi kaybeden Yahya Jammeh'in görevden ayrılıp ülkeyi terk edeceği açıklandı.
İstanbul Sütlüce’den bir son dakika haberi geldi: AK Parti il binası yakınında bir patlama sesi duyulduğu ve polis ekiplerinin bölgede çalışma başlattığı öğrenildi.
ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, ABD Kongresindeki törende yemin ederek yaptığı ilk resmi konuşmanın ardından New York borsasında kayıplar görüldü.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaylaRecep İvedik 5 filmindeki boks sahnesine tepki göstererek, 'Bir filmdeki boks sahneleri bizim tarih ve kültür
Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de görüşmeleri devam eden anayasa değişiklik teklifiyle ilgili, "MHP ayrı parti, biz ayrı partiyiz ama hedefimiz aynı. Farklı şeyler söylenebilir ama ama�
ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, başkanlık görevini selefi Barack Obama'dan devraldı.
Meclis Genel Kurulu'nda ikinci turu gergin geçen anayasa değişiklik teklifinin görüşmelerine devam ediliyor. 342 evet, 138 hayır oyu verilen 12. madde kabul edildi.
New York Times'ın (NYT) haberine göre CIA'ye ait belgelerde özellikle El Kaide ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle 2002 yılında tutuklanan ve CIA'in Tayland'daki sorgu üssünde işkence gör
HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere sabah saatlerinde gözaltına alı
Suriye konulu Astana toplantısına katılacak Suriyeli muhalefeti heyeti ile Türk yetkililerden alınan bilgiye göre, 23 Ocak Pazartesi günü başlayacak toplantı için hazırlıklar tamamlandı.
Bugün yemin ederek ABD Başkanlığı görevini devralacak Donald Trump, ABD Başkanı Barack Obama ile Beyaz Saray'da bir araya geldi.