Düzce'de yaklaşık 500 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin PYD'ye karşı göstermiş olduğu tutumu eleştirdi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, görevinden istifa etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği 'diktatör bozuntusu' haberini 'Diktatör Yargıda' alt başlığı ile sunan CNN Türk'e soruşturma başlat�
Haftasonu gerçekleştirilen HDP Kurultayı'nda yeniden HDP Eş Genel Başkanlığı'na seçilen Selahattin Demirtaş Brüksel yolcusu. Demirtaş, Avrupa'da bir dizi diplomatik temasta bulunacak.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın eski danışmanı olan Sıtkı Güngör, 14 Ocak 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde biri 5 aylık bebek olmak üzere, 5 sivil ve 1 pol
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, karne dağıtımı sırasında Diyarbakır'da bir okula gerçekleştirilen bombalı saldırıya çok sert tepki gösterdi.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın danışmanı Sıtkı Güngör, adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.
Kahramanmaraşlı Arif Gedemenli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.
Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hastaneden çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 'HDP, PKK'nın siyasetine ve şiddet pratiğine teslim olmuş durumda' dedi.
HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş, eşinin rapor alıp öğretmenlik maaşını aldığına dair haberlere dair açıklama yaptı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında bir gafa daha imza attı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı yolladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.