Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakanın yeğeni Sabri Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin danışmanı olarak atandı.
ABD Başkanı Donald Trump, Dışişleri ve Savunma bakanlıkları ile Genelkurmay Başkanlığı ve Ulusal İstihbarat Direktörlüğü'ne, Rusya'nın RS-26 tipi balistik füzeleri ile 1987'de ABD il
BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, TSK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Genel Başkanlar olarak bu konuda mutabık kaldık. İttifakın ismine 'Cumhur ittifakı' diyebiliriz" dedi.
Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Hüsam Zaki, Rusyanın Afrindeki sorunun çözümüne katılmasını umduklarını belirtti.
Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden olan Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan, 'Kirazlıdere Tutukevi Penceresinden 12 Eylül' isimli kitabının imza gününü gerçekleştir
Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin ifadelerde bulundu.
Genelkurmay çatı davasında müşteki sıfatıyla dinlenmesi beklenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, operasyon nedeniyle duruşmaya katılamayacağına ilişkin mazeret dilekçesi gön
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin Afrin operasyonu hakkında eleştirel ifadeler kullanan Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmet Ebu Gayta tepki gösterdi.
Ülke genelinde 200'den fazla cami bugün kapılarını toplumun tüm üyelerine açtı
Suriyeli muhaliflerin çatı örgütü Müzakere Yüksek Komitesi (HNC) Genel Koordinatörü Nasır Hariri, Türkiye'nin Afrin'de kimyasal silah kullandığına inanmadıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Modern Sanat Müzesi temel atma töreninde konuştu.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Şemdinlide bir asker, Zeytin Dalı Harekatında ise bir asker olmak üzere iki askerin şehit olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Afyon il kongresinde konuştu:
CHP'de ortalık kızışmaya devam ediyor. Yeniden Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-10 Mart'ta tüzük değişikliğini görüşmek üzere olağanüstü kurultay çağrısı yapmas�