PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerince açılan hendekler kapatıldı.
															
														AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhalefetin itiraz ettiği iç güvenlik paketinin yeniden gözden geçirilmesi için komisyona geri çekilmeyeceğini söyledi. Elitaş değişiklik için
															
														Dönemin Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin, 27 Nisan e-muhtırasının emekli paşaları memnun etmek için yapıldığını söyledi.
															
														CHP'de İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday olması beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, karar gereği 3. sıradan, yerine ise 1. sıradan İştar Gözaydın aday olacak.
															
														CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde hedeflerinin yüzde 35 oranında oy almak olduğunu söyledi.
															
														Şii milisler ve silahlı aşiret gruplarının desteklediği Irak ordusu, IŞİD'in kontrolündeki Tikrit kentini almak için geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyon emrini Samarra'ya giden Ir
															
														Diyarbakır'da konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, 'Ulus devletin miadı doldu. Tekçilik, bu coğrafyada bana göre huzur, refah ve mutluluk getirmedi' dedi.
															
														D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Musavi 'IŞİD, Suriye ve Irak'ta etkin ve oradaki insanlar Müslüman. IŞİD'in faaliyetlerinden en çok İslam düşmanları memnun' dedi.
															
														Meclis'in bu haftaki gündemi İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkındaki Gensoru ve "İç Güvenlik Paketi" olacak
															
														Mısır'da Anayasa Mahkemesi'nin seçim bölgeleri ile ilgili kararı üzerine milletvekili seçimleri ertelendi
															
														Yaşar Kemal, Türkiye'den Nobel ödülüne aday gösterilen ilk edebiyatçıydı. Genç yaşında sosyalizm ile tanıştı, TİP yöneticiliği, Yazarlar Sendikası ve PEN Yazarlar Derneği'nin başk
															
														Diyarbakırlı vatandaşlar sürecin devamı konusunda çok önemli bulduğunu belirterek, "Artık gençler ölmez", "Bölge ekonomisi düzelir", "Çözüm sürecini candan istiyoruz. Çözüme doğru
															
														Irak ordusunun IŞİD'e karşı geniş çaplı bir operasyona hazırlandığı belirtiliyor
															
														Öcalan'ın PKK'ya yaptığı çağrının ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da hükümetten adım atmasını istedi, "Hükümet iç güvenlik paketini gözden geçirmeli" dedi.
															
														Genel Yayın Yönetmenliğini gazeteci yazar Hakan Albayrak'ın yaptığı Diriliş Postası bugün yayın hayatına başladı.