Beştepe'de muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin de Türkiye'nin bir muhtarı olduğunu söyledi.
Haber bültenlerinde sıklıkla karşılaştığımız şiddet olayları, özellikle de çocuklara yönelik işlenen suçlar hepimizi derinden üzmektedir. Bu haberleri duymak birçok anne babayı dah
ABD'de Kuzey Carolina eyaletinde 3 Müslüman gencin ölümüyle suçlanan Hicks'in idamla yargılanmasına karar verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, konuşma, işitme, zihinsel, fiziksel engelli ya da otistik 3 ila 50 yaş arasındaki kişilerin hayata bakış açısı
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınması görüntüleri nedeniyle Twitter'a erişim yasağıyla ilgili, Twitter'ın merkezinden açıklama geldi.
Mısır’ın başkenti Kahire’deki en önemli köprülerden birinde meydana gelen bombalı saldırıda 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. Pakete alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında özel bir projeye start veriliyor.
Erzincan-Erzurum-Kars, Eskişehir-Antalya, Antalya-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun arasında hızlı tren hattı için çalışmalar başlıyor.
Türkiye bölgedeki dengeleri değiştirecek bir proje için düğmeye bastı.
Yemen'de Şii Husiler, Suudi Arabistan liderliğindeki hava saldırılarının durması halinde müzakerelere açık olduklarını duyurdu. Aden kentinden gelen son haberler ise, hava bombardımanlar�
Arakan'da Budistlerin yaşamış olduğu bölgelerde gezdiğinden dolayı, yoğun bir şekilde dayak yiyen çocuk bilincini kaybetti.
Pentagon’un, nükleer müzakereler sürerken, İran’ın gizli tesislerini vuracak bombalar geliştirdiği ortaya çıktı.
İstanbul’un IŞİD’e katılmak için yurt dışından gelenlerin bağlantı noktası haline gelmesi nedeniyle polis, otogarı kıskaca aldı.
Kamuoyunda ''Selam Tevhid'' olarak bilinen ''Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü' adlı soruşturmada 34 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı alındı.
Güneydoğu'daki çatışmalarda hayatını kaybeden anneler tarafından kurulan Barış Anneleri Derneği'nden çözüm sürecine destek açıklaması geldi.