Suriye'deki kimyasal saldırının ardından "büyük bir karar vereceğini" açıklayan ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün attığı "Füzelerimiz geliyor, hazır ol Rusya" şeklindeki tweet geril
Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD ve Fransa’nın Suriye’ye yönelik olası bir operasyonuna Almanya’nın destek verip vermeyeceği konusunda spekülasyon yapmak istemediğini söyledi.
ABD Başkanı Trump'a Rusya'dan jet yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Akıllı füzeler meşru hükümetlere değil, teröristlere doğru fırlatılmalı" açıklaması yapt�
Çin, Suriye'ye yönelik ABD'den gelen herhangi bir sıcak temas halinde savaş gemilerinin Rus Donanmasın'na katılmalarını emretti.
Yenimahalle Metro İstasyonu'nda bulunan elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Ankara Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ekonomide artan yabancı sermaye bağımlılığı ve faiz artışında yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.
BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada, savcılığın takipsizlik kararı bazı şüpheliler yönünden kaldırıldı
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre saat 18.56’da Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Doğu Guta'nın Duma ilçesindeki kimyasal silahla yapılan katliamlar için Kimyasal Silahları Silahların Yasaklanması Örgütü'nü (KSÖ) inceleme için davet eden Suriye'ye cevap geldi. KSÖ, i
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı yeni sinema yasa taslağı ile dünyanın 140'tan fazla ülkesinde gösterilen Türk dizilerine maddi destek sağlanacak.
Rusya'da yayın yapan Kommersant gazetesi Suriye'de ki gelişmelerle ilgili iddialarını okurlarıyla paylaştı. Gazete Rusya'nın ABD ile savaşın eşiğinde olduğunu yazdı
Dünya Müslümanlarının ve mazlumlarının gözlerini kendisine çevirdiği Türkiye ise, siyasi-sosyal-kültürel gerilimlere hapsedilerek, olup bitenlere müdahil olması engelleniyor:
Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Esad rejiminin İdlib’e bağlı Han Şeyhun’a düzenlediği kimyasal silah saldırısının 1. yıldönümünde, daha nisan ayının başında yayınladığı ra
İzmit TEM'de meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle İzmit - Ankara istikameti ulaşıma kapandı.
Uluslararası ilişkiler uzmanı, Karar gazetesi yazarı Galip Dalay'la Orta Doğu'daki son gelişmeleri, Katar krizini ve Türkiye'nin bölge siyasetini konuştuk.