ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
IŞİD, Yermuk'ta kendi kontrolünde olan bölgeleri BM aracılığıyla Şam yönetimine devrediyor.
İstanbul'da sis 3 gün daha devam edecek. Önümüzdeki hafta ise soğuk ve yağışlı geçecek.
Usülsüzlük yapıldığı iddiasıyla 900 sandık için suç duyurusunda bulunuldu.
Emekli maaşlarına 100 lira seyyanen zam Meclis'ten geçti.
Başbakan Davutoğlu, cuma namazını İstanbul Şehir Üniversitesi'nde öğrencilerle beraber kıldı.
Rusya ve ABD'nin, Suriye'deki hangi grupların terörist sayılması gerektiğine dair ortak bir anlayışa sahip olduğu belirtildi.
Bulgaristan'da üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH’ün lideri Lütfi Mestan, Rusya ile uçak krizinde Türkiye'yi savunduğu için partiden ihraç edildi.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak ve Cebel Ekrad bölgelerine hava destekli saldırı yapıldığı bildirildi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, TBMM'de yemin etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Doğu ve Güneydoğu'da sürdürülen operasyonlar için kararlılık vurgusu yaptı.
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü.
Suriye’de rejime Rusya hava desteği sağlarken, İran da kendisine bağlı güçlerle kara operasyonlarını gerçekleştiriyor. Ancak Moskova ve Tahran, Suriye’deki savaşın nasıl yürütülece�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan vatandaşın bu eyleminden vazgeçmesini sağladı.
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir, üçüncü havalimanı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "İlk etabın yüzde 15'i tamamla