Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç günlük Almanya gezisi yarın başlıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD merkezli "Foreign Policy" dergisi için BM'nin yaşadığı itibar krizi ve buna yönelik reform önerilerini değerlendirdiği bir makale yazdı. "İnsanlı
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; ABD’nin Kıbrıs müdahalesi nedeniyle Türkiye’ye uyguladığı ambargoya son vermesi, Emekli Mit mensubu Hiram Abas’ın faili meçhul bir saldırıya
AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları bugün yerel seçimlerde ittifak için bir araya geliyor.
Günümüz dünyasına artık tamamen hâkim olan Batı düşüncesinin en büyük mahareti nedir diye sorulsa eğer, bir an bile duraksamadan zihinsel illüzyon yeteneğidir diyebiliriz.
Başbakan Yardımcısı Işık, Türkiye'nin aslında dünyanın merkezinde olduğuna işaret ederek, bu coğrafyada bulunmanın getirdiği riskleri fırsata çeviren iyimser insanlar olduklarını ak
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret eden Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakanı Roth, 24 Haziran seçimlerini yakından takip edeceklerini söyledi. Roth, AKP ve HDP arasında sı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün TSK arşivi tamamıyla açılmıştır incelemeye hazırdır, Cumhurbaşkanlığı arşivi hazırdır, yüreği yeten varsa gelsin" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırma, Başkan Trump ve ekibine olan güvenin giderek düştüğünü gösterdi.
Bahçelievler'de kuyumcu kuryesinin önünü kesen gaspçılar, araçtan 1 milyon 200 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduriyeti 10 gün içinde çözeriz' açıklamasında bulundu
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey batı, siz bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız, biz sizler gibi aşağılık değiliz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobiliyle ilgili detayları cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklayacak.
Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, Kuzey Kore ve Japonya'ya ilişkilerini düzeltme çağrısı yaptı.