İstanbul'un bazı ilçelerine 3 gün süresince elektrik verilmeyecek.
İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nden İsrail'in güneyine roket atıldığı gerekçesiyle Gazze'nin farklı bölgelerine hava saldırıları düzenledi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2 bin 195 dershanenin dönüşüm programına başvurduğunu açıkladı. Avcı, "Dershane meselesi ve bu konuda koparılan tartışmalar geride kaldı" dedi.
HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
14 yaşında 28 Şubat mağduru olan ve geçen Aralık ayında yeniden cezaevine gönderilen Yakup Köse, bugün tahliye oluyor.
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasında bir süredir devam eden gerilim çatışmaya dönüştü
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en geniş kapsamlı eğitimlerinden Denizkurdu-2015’te bugün Seçkin Gözlemci Günü düzenlenecek.
KCK'nın silahlı birimi HPG'nin lideri Murat Karayılan, Güneydoğu Anadolu'da HDP'ye oy verilmesi için halkın tehdit edildiği iddiasını yalanladı; bu konuda tüm birimlere telsizle talimat ve
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Bugün Allah'a şükür yargı da asker de kendi görev alanına çekildi. Bunun üzerine ne yaptılar? Paraleli üzerimize saldılar. Hamdolsun onunla
İsrail'in geçen hafta atanan Dışişleri Bakan Yardımcısı Tzipi Hotovely, incil'e atıfta bulunarak Filsitin'in Yahudilere ait olduğunu savundu
Konya merkezli 19 ilde yapılan Paralel Yapı operasyonunda, 66 şüpheliden 43'ü gözaltına alındı. Şüpheliler himmet vermeye yanaşmayan Okyanus Şirketler Grubu'nun sahibi Nusret Argun'a 2008
Meksika'nın batısında güvenlik güçleri uyuşturucu çetesi üyesi olduğunu tahmin ettikleri 42 silahlı kişiyi öldürdü. Çatışmada bir de polis hayatını kaybetti.
28 Şubat darbe döneminde 14 yaşında cezaevine atılıp idama mahkûm edilen Yakup Köse, Pazartesi günü tahliye oluyor.
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kadar ilgili trafik müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor.
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.