Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi'nin bazı ülkeler tarafından terörist ilan edilmesine ilişkin, "Durup dururken İslam alimlerini terörist
CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na hakkında MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili görüntülere ilişkin davada 25 yıl hapis cezası verildi.
Körfezden gelen bir son dakika haberine göre, Yemen Donanması Suudi liderliğindeki koalisyona yönelik bir misilleme saldırısı ile, güneybatı Taiz'in dışındaki sularda savaş gemisini vurd
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, "İçinde bulunduğumuz dönemde, sorumluluğumuzu idrak etmemiz gerekiyor. Şeyh Karadavi ve benzeri alimlerin maruz kaldıkları büyük üzüntü veric
ABD'nin Katar Büyükelçisi Dana Shell Smith, ABD Başkanı Donald Trump'ın Doha'ya yönelttiği eleştirilerin ardından görevinden istifa etti.
ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, Rus yetkililerle görüşmesine ilişkin ifade veriyor
Mısır ordusu, Filistinlilerin "can damarı" olarak gördüğü Gazze sınırındaki bir ana tüneli daha yıktı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşeceğini açıkladı. Çavuşoğlu, görüşmede Katar krizinin de ele alınacağını belirtti.
Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile İsrail ana muhalefet lideri Isaac Herzog’un, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Nisan 2016’da Kahire’de gizli bir görüşmede yaptığını iddia
Melda Onur, depremden yaklaşık 2 saat önce, '2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin.' paylaşımında bulunmuştu.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi Arabistan ve BAE'nin Ankara büyükelçileri ile Bahreyn'in maslahatgüzarını birlikte kabul etti.
HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'nün güvenlik güçleri ile tartışmasında, noktada görevli askeri personel,"Ben senin için değil,bu bayrak için ölürüm" diye cevap verdi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), 672 sayılı KHK ile görevinden uzaklaştırılan öğretmenin açtığı davayı reddederek, OHAL Komisyonunu adres gösterdi.
Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turunda, kısa süre önce Cumhurbaşkanı seçilen Emmanuel Macron'un partisi, mecliste çoğunluğu elde edecek oy oranına ulaştı. Başbakan Edouard Philipp
Erken genel seçimde, oyların yüzde 90'ının sayımı tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 34,65'ini alan PDK, AAK ve NİSMA öncülüğündeki "PAN" zaferini ilan etti.