Türkiye'nin nüfusu, 2016'da bir önceki yıla göre 1 milyon 73 bin 818 kişi artarak 79 milyon 814 bin 871 kişi oldu. Yıllık nüfus artış hızı, 2015'te binde 13,4 iken, 2016'da binde 13,5'e
Şubat deyince dindarların aklına önce 28 Şubat döneminde yapılan zulümler gelir. O zulümlerin başında da üniversitelerdeki başörtüsü zulmü gelir.
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), ABD Başkanı Donald Trump'ın nüfusunun çoğunluğu Müslümanlardan oluşan yedi ülkeye yönelik vize yasağı getirmesine tepki gösterdi.
Yok, bu benim iddiam değil.. Bana göre de o kehanet gerçekleşti. Hani şu Fukuyama’nın “Tarihin sonu” iddiası var ya, o tam tersi ile gerçekleşiyor. AB için yolun, daha doğrusu tarihin so
Trump'ın cuma günü imzaladığı kararnameyle nüfusunun büyük çoğunluğu Müslüman olan ülkelere getirilen vize kısıtlamalarına ülke genelindeki tepkiler giderek büyüyor.
ABD Başkanı Trump'ın Müslüman nüfusa sahip bazı ülke vatandaşlarının ABD'ye girişine ilişkin kararnameyi imzalamasının ardından JFK Havalimanı'nda 12 kişinin gözaltına alınması p
Yalova'da yakalanan 'Futbolda şike' ve 'Odatv' davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, Bakırköy Adliyesi'ne götürüldü. Bu sırada Ekinci'nin açıklamaları şaşkınlık yarattı.
Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul başkanlık sistemine tepki gösterdi ve Hayır diyeceğini açıkladı.
Suudi Arabistan'ın Necran kentine Yemen'den füze atıldığı ancak hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği bildirildi.
7-8 Şubat’ta İsrail’in Tel Aviv şehrinde yapılacak olan Akdeniz Turizm Fuarı’nda ilişkilerin normalleşmesinin ardından ilk kez Türkiye’den bakan düzeyinde katılım olması bekleniyor. D
Hayır, olamaz, Kemalizm en hafifçe bile eleştirilemez!
Süleyman Berk, titiz bir araştırıcı, iyi bir hattat, fotoğraf sanatçısı ve koleksiyoncudur.
25 yıl önce Batı demokrasilerini insanlığın ulaştığı en yüksek nokta olarak tanımlayan siyaset bilimci Fukuyama, Trump karşısında geri adım attı.
Kırgızistan'da kamuya açık yerlerde çevreye rahatsızlık vermek, küfür etmek, alkollü içecekler tüketmek yasaklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Fuat Avni hakkında suç duyurusunda bulunduğu ancak üç yıl boyunca işlem yapılmadığı iddia edildi