Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Fatma BarbarosoÄŸlu- Yeni Åžafak
Hayrettin Karaman- Yeni Åžafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le telefonda görüştü.
Bursa'da, bir sokak röportajında 'kafa keseceğim' şeklinde bir ifade kullanan Suriyelinin sınır dışı edileceği belirtildi.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Fuceyra Limanı yakınlarında 4 ticari gemiye yapılan saldırının arkasında İran'ın olduğuna dair de
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 1 milyar 72 milyon dolar artarak 93 milyar 547 milyon dolara çıktı.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesi ile ilgili 'Türkiye’nin büyük kucaklaşmasının adı olarak nitelediğim Türkiye ittifakının yol haritası olar
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçiş yapanlara kesilen idari para cezalarının tahsilinden vazgeçilmesini de öngören torba teklif, Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Huawei krizinde, Trump’a rest çeken ve ‘Asya’nın Erbakan’ı olarak anılan Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, ABD ve Batılılara karşı, birleşik bir Doğu Asya para birimini önerdi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Mareşal Fahim Harp okuluna düzenlenen intihar saldırısında 6 kişinin öldüğü belirtildi.
Çinli CRRC firması, manyetik kaldırma kuvveti prensibiyle çalışan ve saatteki hızı 600 kilometreyi bulan, dünyanın en hızlı trenini üretti. Qingdao kentinde yapılan tanıtıma birçok ki
Pençe Harekatı'nda, bölgedeki patlayıcı ve mayınlar imha edildi, düzenlenen hava harekatında ise terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak
Putin’in Rusya’nın Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşması’nın geçerliliğini geçici olarak durdurmasına yönelik yasa tasarısını Duma’ya sunduğunu bildirdi.
Afganistan'da ateşkes için görüşmeler yeniden başladı. Toplantı için ilk durak Moskova oldu.