HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı'da 5 PKK'lının ölümü ve 4 askerin yaralanmasına ilişkin "Dün Ağrı'da çatışma değil bir tezgâh, provokasyon yaşandı" dedi. Demirta�
İran’ın Yemen’de yaşanan siyasi krize müdahale etmemesi gerektiğini belirten Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud El Faysal Tahran yönetiminin ateşkes çağrısını reddetti.
3. havalimanı için “Keşke daha evvel başlasaydı” diyen DHMİ’nin yeni Genel Müdürü Yıldırım, “Avrupa’yı derinden etkileyecek bir projedir. Yeter ki biz doğru olarak bunu yapalım, do
Suriyeli muhaliflerin kurduğu geçici hükümetin Filistinli mültecilerden sorumlu üyesi Eymen Ebu Haşim, IŞİD'in Yermuk'un yüzde 80'inden çekildiğini söyledi. Haşim, "IŞİD'i kampa saldı
Türkiye Yemen'de savaşın bitmesi ve tarafların ortak paydada buluşması için devreye girdi ve 5 aşamalı plan belirginleşti.
İsveç polisi 29 yıldır aydınlanamayan Palme cinayetinde PKK ve Güney Afrika bağlantılarını tekrar araştırdığını doğruladı.
Papa Francis, Aziz Petrus Bazilikası’nda 1915 olaylarının 100. yıldönümü için düzenlenen ayinde Ermeni ölümlerinin '20. Yüzyılın ilk soykırımı' olduğunu söyledi.
IŞİD, Selahaddin eyaletinde yer alan Irak’ın en büyük rafinerisi Beyci'ye girdi. Anbar Eyalet Başkan Yardımcısı ise, Ramadi’nin IŞİD’in eline düşebileceği uyarısında bulundu.
Obama, nükleer müzakerelerde nihai anlaşmayı imzalamaları için İran'ın kendilerini tatmin etmesi gerektiğini söyledi. Obama, Küba'nın artık bir tehdit olmadığını ifade etti
Sudan'da muhalefetin boykot çağrıları yaptığı genel seçimler 13-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek
Sülahi Özalp, 1 Mayıs tarihinden itibaren telefonlara, e-posta kutularına izinsiz reklam mesajının gönderilemeyeceğini belirtti.
D-100 Karayolu'nda kontrolden çıkan hafif ticari araç, bariyerleri aşarak Merter Metrobüs Durağı'nın turnikelerine çarptı.
Suriyeli muhaliflerin alıkoyduğu Lübnanlı 8 şoför serbest bırakıldı. Muhalifler, şoförlerin ülkelerine tırlarıyla girmeleri için Ürdün'le koordinasyon sağlamaya çalışıyor.
Dünyaca ünlü 50’den fazla akademisyen, 15’inci Beytülmaksid Uluslararası Akademik Konferansı için Küçükçekmece’de buluştu.
Kolanın vücutta 90 dakikada nasıl bir etki bıraktığını anlatan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kolanın adeta bir eroin gibi insanı kendisine hapsettiğini