Fransa'nın başkenti Paris'te, 'gece ayakta' adı altında başlatılan protestolar devam ediyor...
ABD'de Sosyal Politika ve Anlayış Enstitüsü tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, Amerikalı Müslümanların "en dindar ve vatansever" dini gruplar arasında olduğunu ortaya koydu.
İzlanda'da Panama belgelerinde eşine ait denizaşırı şirket olduğu ortaya çıkan Başbakan Gunnlaugsson'un istifasını isteyen yüzlerce kişi, muhalefetin çağrısıyla protesto eylemi düze
Van'ın merkez İpekyolu ilçesi'nde 3 ayrı noktada teröristler tarafından zırhlı polis araçlarına yönelik bolbalı saldırılar düzenlendi.
Havaların ısınmasının ardından başlayan leyleklerin göçü nedeniyle hava trafiği zaman zaman olumsuz etkileniyor.
ABD Başkanı Obama ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Beyaz Saray'da görüştü. Görüşmede Libya, IŞİD'e karşı mücadele, Ege'deki göçmenler ve Afganistan konuları ele alındı.
İsrail Başbakanı Netanyahu, bir televizyon kanalında kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen Filistin Devlet Başkanı Abbas'a görüşme davetinde bulundu.
Çin, dünyanın en büyük dördüncü offshore hukuk firması Panama Mossack Fonseca'dan sızdırılan belgelerle ilgili sosyal medya paylaşımı yapmayı sansürledi.
Mart ayında artması beklenen enflasyonun düşmesi üzerine JP Morgan da Türkiye tahminini güncelledi.
Almanya Maliye Bakanlığı Sözcüsü Martin Jaeger, Panama belgelerine ilişkin, şeffaflığın artırılması için vergi cennetleriyle ilgili daha fazla baskı umduklarını söyledi.
Yemen'deki iç savaşın taraflarından Husiler'in Suudi Arabistan'daki temasları devam ediyor. Suud Dışişleri Bakanı Cubeyr, Husi heyetinin hala Riyad'da olduğunu, siyasal bir çözüm bulmayı
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da yaşanan sel felaketi dolayısıyla her türlü yardıma hazır olunduğunu açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, enflasyon verileri ile ilgili Twitter hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu.
ABD koalisyon güçleri sözcüsü Steve Warren, Rakka'yı Suriye rejim kuvvetlerinin ele geçirmesindense YPG'nin de içinde bulunduğu Suriye Demokratik Güçlerinin (SDF) ele geçirmesini tercih ed
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Trump'ın hedefinde bu kez çok konuşulan lider Kuzey Kore lideri Kim Jong-un vardı.