Güney Kore'de hükümetin çiftleri bebek sahibi olmaya özendirmek için uyguladığı 70 milyar dolarlık programa rağmen, doğum oranı ülke tarihinin en düşük seviyesine indi.
Mahkumları taşıyan araç arızalanınca, araçtaki mahkumlar aşağıya inerek aracı itti.
Pakistan'da Başbakan Navaz Şerif'in Panama Belgeleri'nde adı geçtiği gerekçesiyle görevinden azledilmesi üzerine gözler İslamabad'a çevrildi. Şerif'in partisi Kardeşi Şahbaz Şerif'i ada
İngiltere merkezli global sosyal medya ajansının araştırmasında, 2017 yılı Türkiye rakamlarına göre aktif internet kullanıcısı sayısının 48 milyon kişi olduğu ve Türkiye nüfusunun
Avrupa’daki sivil toplum gösterilerinde ve televizyon ekranlarında takım elbiselerle poz veren isimler Suriye’de PKK saflarında çatışıyor.
Çin'de yeni yayınlanan yönetmeliğe göre ortaokul seviyesi de dahil olmak üzere lise ve üniversite eğitiminde Uygurca'nın tamamen yasaklanması öngörülüyor.
Konya’da evinin bahçesinde 300 kök Hint keneviri yetiştirirken polis ekiplerince yakalanan kadın, bitkilerin esrar maddesi olduğunu bilmediğini iddia etti.
Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un dezenformasyon yaptığını söyledi.
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde tır dorsesinden düşen kepçe, 6 aracı hurdaya çevirdi.
Görevden alınan Navaz Şerif'in ardından, geçici olarak Şahid Hakan'ın başbakanlık görevine atanacağını iddia edildi.
Antalya'da yaşayan terzi emeklisi 4 çocuk annesi 87 yaşındaki Şükriye Altındağ, müstakil evine 15 günde 3 kez giren hırsızlara, “Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal: "AK Parti ile MHP arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir. Bazı genel başkan yardımcılığı seviyesinde yapılan açıklamalar
Evet doğru okudunuz. Alafranga tuvalet bomba olarak kullanılabilmiş. 4 Kasim 1965 tarihinde Vietnam savaşına katılan bir uçak gemisinden havalanmaya hazır VA-25 filo ya bağlı A-1 Skyraider u
Katar ve Türkiye arasındaki ilişkilerin 'tarihinin en üst seviyesinde' olduğunu belirten Katar Ekonomi Bakanı Ahmed bin Casim El Sani, “Bu krizde gönülden bizim yanımızda yer alan Cumhurba�
Filistin Dışişleri Bakanı Maliki, "İsrail, Aksa'ya girmeye başlayan Filistinlilerin sevinçlerini kursağında bırakmaya çalışıyor. Filistinliler yarın cuma namazı için Aksa'da toplanaca