Mısır’da Erdoğan’a hakaret içeren afişleri asan El-Gad Televizyonu’nun müdürü Abdullatif el-Mennavi, gelen tepkiler üzerine istifa etti.
İsrail güçlerinin "park alanı açma" gerekçesiyle Doğu Kudüs'teki bin 400 yıllık "Bab’ul Rahme" isimli Müslüman mezarlığında bulunan çok sayıda kabri tahrip ettiği bildirildi.
İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Medeni görevinden istifa etti
Kürt aydını, yazar - mütercim aynı zamanda TRTKurdi'de Rojev Taybet programının yapımcısı Vahdettin İnce ile Kürt sorununu ve bölgedeki gelişmeleri konuştuk. Batının 400 yıllık proj
Suudi Arabistan Krallığı, İran'ın bölgeye yönelik düşmanca yaklaşım sergilemeye devam ettiğini ve Arap ülkelerin içişlerine müdahale etmeyi sürdürmesi gerilime ve istikrarsızlığa
Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, Fetullah Gülen'le ilgili "iade ya da geçici tutuklama sürecinin hızlandığını" ifade etti.
FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı, dün bir AVM'de çekilen fotoğraflarının ardından görüntülerinin çekilmesne ateş püsküren Dumanlı, ABD'de yaşadığını kabul etti.
İsrail güçlerini "Araçla ezme girişiminde bulunduğu" bahanesiyle bir Filistinliyi daha katletti!
ABD'li eski general Amerika'nın İncirlik'in kapatılarak başka taşınmasıyla ABD'nin Türkiye'nin iznine gerek kalmadan Kürtlere rahatlıkla yardım yapılabileceğini iddia etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şii milisler Haşdi Şâbi'nin Türkmen kenti Telafer'e doğru hareket ettiğine dair açıklamalara ilişkin, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil" dedi; "Haşdi Ş
Suriye'den atılan 3 top mermisi, Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki bir mevzinin etrafına düştü. Olayda çevreye yayılan taşların isabet ettiği bir asker hafif yaralandı.
Irak Ulusal Güvenlik Danışmanı ve Haşdi Şabi Heyeti Başkanı Falih Feyyad, DEAŞ'ı takip ve kovmak amacıyla Irak'tan sonra Suriye topraklarına girmek zorunda kalınabileceğini iddia etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir'deki ilk törenin ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda te
Diyanet İşleri Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu'da PKK'ya destek verdiğini tespit ettiği imamlarını görevden uzaklaştıracak.
SETA Dış Politika Araştırmacısı Can Acun, muhaliflerin Halep kuşatmasını kaldırmak için başlattığı operasyonun çok önemli olduğunu vurgulayarak bunun Halep'in kaderini belirleyeceği