Yasin Aktay- Yeni Åžafak
Mustafa Kutlu- Yeni Åžafak
Adana'da, estetik operasyon yaptığı aralarında hemşire Merve Keleş'in de bulunduğu 1'i erkek, 4 kişinin hastanelik olmalarına sebep olan sahte estetikçi, cezaevinden ikinci kez kaçtı.
İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında geçen cuma düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine müdahalesinde yaralanan Filistinli bir çocuk ya
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), Güney Sudan'da yeniden başlayan çatışma ve şiddet olaylarının son dönemde 13 bin sivili yerinden ettiğini bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Akar, helikopter kazasıyla ilgili 'Geniş çaplı heyet, sabahtan itibaren vazifesine başladı. Bölgede çalışmalarını ayrıntılı şekilde sürdürüyor.' açıklamasın
Rusya ve Türkiye savunma bakanlarının arasındaki görüşmenin sonuçlarını ve iki ülkenin Suriye çözüm süreci ile ilgili işbirliğini değerlendiren Rus siyaset bilimci Stanislav Tarasov,
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail'in kongre üyelerine rüşvet verdiğini deşifre eden Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar'ın Kongre'den veya görev yaptığı komiteden istifa etmesi gerektiğin
Hindistan Hava Kuvvetlerine bağlı bir savaş uçağı, ülkenin kuzeybatısındaki Rajasthan eyaletinde düştü.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, bugün partisinin TBMM’de düzenlediği grup toplantısında "Biz kurşunun fiyatını bilmiyoruz" diyerek PKK ile olan organik bağını yine inkar etti. HDP'
Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel' operasyonunda ele geçirilen 6 sığınak imha edildi.
Çorum'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın önemli altın üreticilerinden Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek" ifadelerini kullandı.
Sri Lanka hükumeti uyuşturucu mafyalarına karşı mücadele için infaz cezasının uygulanacağını açıklayarak, kadrolu cellat alımı için resmi gazeteye ilan verdi.
Milli Savunma Bakanlığınca, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği ve son 7 ay içinde 1076 personelin açığa alındığı bildirildi.
Küresel arenadaki gerilim nedeniyle düzenlenecek olası bir saldırı durumunda ulusal internet bağlantısını sürdürülebilir kılmak isteyen Rusya, bu amaç için ülkenin internet bağlantıs