Sosyal Medya

Güncel

Fatih Portakal ile Buket Aydın birbirine girdi!

FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Kanal D'nin tanzim satış haberine tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, "Linç kampanyasına maruz kaldık" ifadelerini kullandı.



Kanal D'nin, tanzim satışlarıyla ilgili yaptığı habere FOX TV'nin Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, tepki gösterdi. Portakal'a cevap veren Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın"Linç kampanyasına maruz kaldık" dedi.

Tanzim satış haberleri tartışması

Sebze ve meyve fiyatlarını düÅŸürmek için CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın talimatıyla kurulan tanzim satış noktaları, gündemdeki yerini koruyor.

Kanal D'nin "Üreci tanzimden memnun" baÅŸlığıyla hazırladığı haberin yalan olduÄŸunu iddia eden Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Habercilikte rezillik" ifadeleri kullandı.

Aydın'dan Portakal'a çok sert cevap

Fatih Portakal'a yanıt veren Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, bugünkü haber bülteninde yaptığı açıklamada, "Hiç hak etmediÄŸimiz ÅŸekilde bir linç kampanyasına maruz kaldık. Bütün arkadaÅŸlarımızın emeÄŸinin, alın terinin, bir tweet'le lekelenmesine göz yummamak adına cevap verme ihtiyacı hissettim. Aslında bu iftiralara, saldırılara da alışığız ancak bizi asıl üzen, her fırsatta, kutuplaÅŸmadan uzak durulması gerektiÄŸini savunan kiÅŸilerin, haberciliÄŸin en önemli kurallarını hiçe sayarak, bu kampanyaya bilerek ya da bilmeyerek ortak olmasıdır." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.