Nobel Ödüllü profesör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye geliyor. Stockholm Büyükelçiliği'ndeki bir programa katılan Sancar, Ankara'ya gelmek için dönüş yolunu değ
Rusya'ya ait bir askeri helikopterin, Gürcistan'ın hava sahasını ihlal ettiği bildirildi.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın Müslümanlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mark Zuckerberg'in mesajını anlamlı bulduğunu belirt
Kırım Tatar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Dünya İnsan Hakları Günü’nde Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.
Türkiye'yi ziyaret eden Kürdistan Bölge Başkanı Mesud Barzani'nin, PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüştüğü iddia edildi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çatışmalar sürerken, bölge halkının önemli bir kısmı ise çatışmalar bitene kadar Sur'u terk etmek zorunda kaldı.
Iraklı Kürt yetkililere göre, IŞİD'ı bölgeden atmak için gerekli güçlerin vaktinde hazır olması, daha fazla Türk askerinin gelmesiyle mümkün. Al Jazeera'ya konuşan KDP'nin Musul soruml
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gazetecilerle sohbetinde kullandığı 'HDP'nin içinde Erdoğan sevdalıları var' sözü bu isimlerin kimler olabileceğine dair merak uyandırdı.
Başbakan Davutoğlu'nun dün Türkiye'deki yabancı basın temsilcileriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği, "Rusya Lazkiye'de etnik temizlik yapmak istiyor" sözlerine Rusya'dan yanıt geldi.
Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu olan ‘Bücür’ lakaplı Meksikalı Joaquin Guzman, IŞİD’e savaş açtı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da konuşuyor. Davutoğlu'nun 64. Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı'nı açıklayacağı konuşmasından satır başları: