Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin ardından MHP'den ilk açıklama geldi...
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, kamuoyunda "Rehberlik bürosu olayları" olarak bilinen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan Bedii'nin de aralarında bulunduğu 13 sanığın itiraz başvurusun
Terör örgütü PKK mensupları, Şırnak'ın Silopi ilçesini terk etmeye çalışan vatandaşların üzerine ateş açtı.
İsrail güçleri Doğu Kudüs'te bir Filistinlinin evinin içine beton doldurarak kullanılamaz hale getirdi.
ABD'nin Oregon eyaletinde yerel halktan silahlı bir grup, çiftçilik yapan iki kişinin cezaevine girmesini engellemek amacıyla federal bir binayı işgal etti.
Arjantin'de yeni hükümet, Falkland Adaları'ndaki egemenlik iddialarını yineledi.
Ürdün'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Beni Erşid serbest bırakıldı.
Asgari ücretteki artış işsizlik maaşına da olumlu yansıdı. Üst limit işsizlik maaşı bin 19 liradan bin 318 liraya çıktı.
Türkiye, Rusya'nın ekonomik yaptırım kararlarını Dünya Ticaret Örgütü'ne şikâyet etme ve uluslararası mahkemelere taşımaya hazırlanıyor.
Deniz Kuvvetleri’nin amiral gemisi olarak tasarlanan TCG Anadolu Türkiye’nin en büyük gemisi olacak.
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Manipur vilayetinin Imphal kentinde 6.7 şiddetinde deprem meydana geldi.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi'nin 3 yıl aradan sonra İsrail'e atadığı büyükelçi, görevine başladı.
Yetkililer bugün İstanbul'da şiddetli yağmur beklendiğini açıkladı ve vatandaşları uyardı. Diğer iller için ise tahminler şöyle;
ODTÜ solu diye bir şey yok, faşizm var. ODTÜ'yü kendi gettoları gibi görüyorlar ve "son kale" diyorlar