İran'ın başkenti Tahran'a bağlı Sefadeşt kırsalında bir kargo uçağı düştü. Uçakta 9 kişinin olduğu belirtildi.
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
İtalyan Corriere della Sera gazetesi, İtalya'da 1970'lerde işlediği 4 cinayetten 1990'da gıyabında mahkum edilen firari İtalyan militan Battisti'nin, İtalyan müfettişlerden oluşan özel İn
Bild am Sonntag gazetesinde yer alan habere göre, ABD'nin Berlin Büyükelçisi Richard Grenell'in Alman firmalarına yolladığı mektupta söz konusu şirketleri Amerikan yaptırımlarıyla karşı
Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yeleklilerin eyleminde çıkan olaylarda 167 kişi gözaltına alındı. 111 kişinin gözaltı süresinin devam ettiği bildirildi.
Sudan'da Kuzey Hartum başta olmak üzere birçok kentte rejim karşıtı gösteriler sürüyor.
İsrail'in Hayfa şehrinde düzenlenen bir sergideki model ve tablolar Hristiyan değerlerini aşağıladığı gerekçesiyle İsrail vatandaşı Hristiyanlar tarafından tepki çekti.
Arap Baharı ayaklanmalarının başladığı yer Tunus'ta tansiyon hala yüksek. Ekonomideki kötü veriler, protesto endişelerini de beraberinde getiriyor.
Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih "Türkmenlerin haklı taleplerinin yerine getirilmesi ve Irak'ın yeniden inşasında onlara daha fazla yer verilmesi, tüm tarafların ortak sorumluluğudur" dedi.
Esed rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, Soçi mutabakatına rağmen İdlib ve yakın çevresine saldırılarını sürdürüyor. Son olarakHama'nın kuzeyine yapılan hava saldırıs
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Eymen Susan, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik operasyonuna karşı terör örgütü YPG ile görüşmeleri arttırdığını açıkladı.
Kocaeli-Körfez'de 11 yıl önce Meryem ve Melike Tahnal adlı anne ve kızın kaybolmasıyla ilgili devam eden soruşturma kapsamında cinayet şüphesiyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'Türkiye, kesinlikle PKK ve HDP ile birlikte hükümet projeleri kurma sevdasına kapılanlara ve bu ihanet yoluna düşenlere teslim olmayacaktır.' de
Dünya Sağlık Örgütünden, Yemen'deki sağlık tesislerinin yarısının hizmet dışı kaldığını, yaklaşık 17 milyon insanın da temiz su ve sağlık hizmetlerinden yoksun halde yaşam müc
Düzce'nin Akçakoca ilçesiyle Sakarya'nın Kocaali ilçelerini birbirine bağlayan yol, heyelan dolayısıyla trafiğe kapatıldı.