15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminde direnişin en kanlı yaşandığı ve birçok şehidin verildiği Boğaziçi Köprüsü’nün isminin Boğaziçi Milli Zafer Köprüsü olması içi
Ankara'da çatışmalarda ölen darbeci Astsubay Eray D., memleketi Balıkesir'de gece yarısı sessiz sedasız toprağa verildi.
15 Temmuz darbe girişiminde özel timlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı otele düzenlediği baskını yöneten Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ifadesinde, "Darbeciyim, isterlerse
İstanbul'da pazar günü yapılacak CHP mitingi nedeniyle ücretsiz ulaşım uygulaması yeniden uzatıldı
Türkiye'nin 81 ilinde 3 ay olağanüstü hâl ilân edilmesini içeren tezkere Meclis’te kabul edildi.
Darbe destekçisi İstanbul Eczacı odası, yayınladığı bildiride darbe girişiminden sonra sokağa çıkıp demokrasiye sahip çıkan kahraman halkı 'terörist' ilan etti.
Genelkurmay Başkanlığı bugün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak geniş bir açıklama yaptı. O gece yaşananların ayrıntılarının da verildiği açıklamada cuntacı darbe girişimin
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlardan 529 kişi açığa alındı. Türksat AŞ'de ise 29 kişinin iş akdi feshedildi.
Fethiye'de, darbe girişiminin yaşandığı gece sela okunan bir caminin elektriğinin başka camide görevli imam tarafından kesildiği anlaşıldı.
FETÖ'nün yönetime el koyma girişimi sırasında, hain askerler Boğaziçi Köprüsü'nde halkın üzerine ateş açtı.
Murat Bardakçı, kendi kimliğimizden uzaklaştığımız için sela okuyanlara saldırı gibi abuk sabuk şeylerin olduğunu söyledi.
Darbecilere karşı kamyonuyla Taksim'e giden 50 yaşındaki kadın, "Ben resmen savaşa gittim. Çok büyük duygularla oraya gittim." dedi.
Eski HSYK 2. Daire Başkanı Nesibe Özer, yargıdaki cemaat örgütlenmesi için konuştu.
15 Temmuz darbe girişiminde millete kurşun yağdıran 124 general ve amiral gözaltına alındı. Bu askerlerden, cuntacıların Genelkurmay Başkanı Akın Öztürk, Orgeneral Adem Huduti ve Korgen
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteldeki saldırıyı koordine eden Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş, "Cemaat tarafından kandırıldım" dedi.