Anayasa Mahkemesi, Suriyeli bir sığınmacının sınırdışı edilmesine yönelik kararını durdurdu
AK Parti’nin MHP’ye sunduğu anayasa paketinde cumhurbaşkanının yemin metni değiştiriliyor. Yeni metinde "Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma..."
Van'da gerçekleştirilen operasyonda bir terörist etkisiz hale getirilirken, 3 özel harekat polisi de yaralandı.
Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir köyünde yaşayan Kırgız Türkleri, "Diriliş Ertuğrul" dizisinde de bulunan geleneksel aksesuarları hala günlük yaşantılarında kullanıyor.
ABD tarihinin en büyük petrol sahası keşfedildi ancak uzmanlar varil fiyatının düşüklüğü nedeniyle petrolün bir süre daha yer altında kalacağını söylüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla getirilmesine karar verilen Ahıska Türklerinden 341 kişilik yeni bir kafile Türkiye'ye hareket etti.
Kocaeli'de 4 kişilik aracında 18 öğrenciyi taşıyan öğretmene 2 bin 200 lira ceza kesildi.
Siirt'in Şirvan'da meydana gelen maden göçüğü sonrası hala enkaz altında bulunan 13 işçi ailesinin acı bekleyişi devam ediyor.
Devlete sızan FETÖ'cüler, kendilerini nasıl kamufle ettiklerini anlattı.
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, ziyaret için gittiği Almanya'da yaptığı açıklamada, 15 Temmuz tarihinde yaşananlar ve sonrasındaki gelişmeler hakkında Alman meslektaşlarının fazla bil
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Aydın İl Müdürlüğünce "Çınaraltı gençlik söyleşileri" kapsamında "İslam tarihi sohbetleri" programı düzenlendi.
Malatya'da baba mesleğini sürdüren ayakkabı ustası 60 yaşındaki Erol Hakan, yarım asırdır el emeği göz nuruyla tahta çiviler kullanarak ayakkabı ve yemeni üretiyor.
ABD Savunma Bakanlığının, İngiltere'de kurmak istediği yeni istihbarat tesisiyle ilgili Kongreye yaptığı bir sunumda, "internet ansiklopedisi" olarak tanımlanan Wikipedia'dan alınan bilgile
Bir kısmı 2014 yılında yabancı yatırımcılara satılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın tamamını özelleştiriliyor.
FETÖ'cülerin "ülkeyi terkedin" kararına karşı İslamabad Yüksek Mahkemesi'ne yaptıkları başvuru reddedildi.