Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı İmadi, Katar'ın Filistin uzlaşısını desteklediğini açıkladı.
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, Rusya'nın Suriye'de kimyasal silah kullanımını soruşturan ortak soruşturma misyonunun görev süresinin uzatılmasını talep eden karar tasarısını veto etm
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun, Afrikalı devlet başkanlarıyla, ülkeye gayrimeşru yollardan giren göçmenlerin “zorla” gönderilmesini sağlayan bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı.
Sultan Abdülmecid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, Abdülmecid Efendi Köşkü'ndeki sergideki eserlerin protesto edilmesine neden olan olaylar hakkında basın açıklaması yaptı.
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Olay yerine Özel harekat ve çok
Pazartesi günü istifa edeceği iddia edilen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için belediyeden yapılan açıklamada iddialar yalanlandı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde obüslerin etrafı yüksek toprakla çevrildi.
PKK’nın Karadeniz’de kış yapılanmasına karşı Giresun’da yürütülen operasyonlarda Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası kırsalında bir terörist yakalandı.
Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinin Kuş Tepe ilçesinde DEAŞ ile Taliban arasında çıkan çatışmada 1 sivil hayatını kaybetti, 4 çocuk yaralandı
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), diploma denkliği için ilk kez uygulanacak İlmi Hüviyet Tespiti ve Yapılandırılmış Klinik Sınavı'na ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
Rusya, Suriye'de kimyasal silah kullanımını soruşturan BM misyonunun görev süresinin uzatılmasını talep eden karar tasarısını veto etti.
Trabzon-Bayburt arasında bulunan Derebaşı virajları, bir internet sitesi tarafından dünyanın en tehlikeli yolu seçildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından "İBB WiFi" ismiyle verilen ücretsiz internet hizmeti, Şehir Tiyatroları sahnelerinde de verilecek.
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde dün silahlı saldırıya uğrayan Jandarma Uzman Onbaşı Bilal Dicle şehit oldu.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Irak'ın orta ve güney kentlerindeki valiler Arap, kuzeydeki üç kentin valisi Kürt. Kerkük'te de valinin Türkmen olmasını istiyoruz. Kerkük Tür