Milli Eğitim Bakanlığınca ilahiyat fakültesi mezunlarının din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak atanabilmesinin önünde herhangi bir engel kalmadığı bildirildi.
Türkiye’de sabah erken saatlerde gökyüzünde gözlemlenen ışık hüzmesinin Rusların test ettiği RS-12M tipi balistik füze olduğu ortaya çıktı.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.
Uluslararası toplumun gündemine açlık krizi ile giren Guta'da, 85 bin aile yaşarken her gün 3-4 sivilin hayatını kaybettiği, açlığa dayalı nedenlerle son bir yılda 670 kişinin felç old
AB, Rusya Devlet Başkanlığı seçimlerinde muhalif Navalnıy'ın adaylığının reddedilmesinin, siyasi çoğulculuk ve demokratik seçim ihtimaline 'ciddi şüphe' düşürdüğünü açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere özel uçak 'TUR' ile TSİ 22.00'de Tunus'a hareket etti.
Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, Japon mevkidaşı Kono ile bir araya geldi. Görüşmede, Filistin meselesi, Suriye'deki kriz, terörle mücadele ve iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) ihraç ettiği petrol gelirlerinin oradaki memurların maaşlarını ödemeye yeteceğini belirtti.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyine hava operasyonu düzenlendi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve ABD'li mevkidaşı Tillerson, Suriye Ulusal Diyalog Kongresi ve Kuzey Kore konularını görüştü.
İsrail mahkemesinin, Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi'nin serbest bırakılması kararına savcılık tarafından yapılan itirazı kabul ettiği bildirildi.
Suriye'deki muhalifler, Hama'nın doğusunda Beşşar Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.
Batı Afrika ülkesi Nijerya'da düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi.
Mescid-i Aksa vaizi Arif, "Bugüne kadar camilerimizde ezanlarımız okunuyorsa, bugüne kadar o mübarek mekanlarda secdeye gidebiliyorsak önce Rabbimize sonra da Türkiye'ye borçluyuz." dedi.
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'nın, son çıkarılan iki KHK ile ilgili eleştirilerine partisinden yanıt geldi.