CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli'nin ''FETÖ seçmeni'' açıklamasına ''FETÖ'nün siyasi ayağı ile işbirliği yapanlar şimdi seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Sen FETÖ'
Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov, İpek Yolu Forumu'nda konuştu. Hedeflerinin İpek Yolu'nun eskimeyen değerini canlandırmak olduğunu belirtti.
Eskiden olsa genç evladı bir kimlik karmaşası yaşayan ve kendisine tepkili olan ebeveyne biz profesyoneller şöyle şeyler söylerdik: “Telaş etmeyin su akar yolunu bulur. Genç insan, kendi a
ABD yönetimi, Başkan Donald Trump göreve geldiğinden bu yana ilk kez Guantanamo tutukevinden bir hükümlüyü ülkesine gönderdi.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Anastasiadis'e sürpriz bir teklif yaptı. Rum lidere, Türkiye’nin adadaki etkin ve fiili garantisini sona erdirmeyi öngören Guterres belgesini kab
SON DAKİKA HABERİ: AK Parti'de 316 milletvekili Erdoğan'ın adaylığı için imza verdi. AK Parti, cuma günü Erdoğan'ın adaylık başvurusunu yapacak.
Samsun'da tramvayda yolculuk eden bir çocuğun ayakkabısı yoktu. Çocuğu gören bir genç ise, ayakkabısını çıkarıp ona verdi ve yoluna çorapla devam etti.
İran, kendisiyle diplomatik ilişkileri kesen Fas'a çok sert tepki göstererek, "İran'ın Cezayir Büyükelçiliğinde görevli diplomatların Polisario Cephesi ile iş birliği yaptığı" yönün
Hükümetin seçim paketini açıklamasının ardından gözler muhalefete çevrildi. CHP’nin seçim vaatleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’
Lübnan'daki Hizbullah örgütü, Fas'ın "örgüt liderlerinin Polisario Cephesi'ne fon sağladığı ve onlara eğitim verdiği" yönündeki suçlamasını reddetti.
Rusya'nın domates ithalatında Türkiye'ye uyguladığı firma sınırlaması bugün itibarıyla resmen sona erdi.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İsrail askerlerinin ateş açması sonucu artan ölümlere tepki gösterdi.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun dün ortaya attığı "İran'ın nükleer silah üretmeye çalıştığı" iddialarına sert karşılık verdi.
AK Parti’nin seçim strateji ekibinde yer alan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlık ettiği son genişletilmiş il başk
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun İran'ın nükleer silah üretme ve test etme konusunda uluslararası toplumu aldattığı iddialarına destek verdi.