Geçtiğimiz hafta Şırnak’ın İdil ilçesinde iki üyeleri öldürülen HÜDA-PAR’ın eski genel başkanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, sağduyu ve sük�
CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen, Fuat Avni'nin seçim iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca takipsizlik kararı verilen "Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü" soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı iddialarına ilişkin Paralel Devlet Yap�
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, HDP'yi cici gösteren medya gruplarına sert çıkarak okuyucularını uyardı: Siz siz olun kalaşnikofa şarjör olmayın.
Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun bazı illerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Sirkeci'deki feribota binmek üzereyken denize düşen otomobilde bulunan 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren'in ölümüne ilişkin görülen davada Cumhuriyet Savcısı Taner
Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçılar ve Ukrayna ordusu arasında çatışmalar şiddetlendi.
Üç gün sonra gerçekleşecek genel seçimlerde çalışan ve oy kullanacak seçmenler için önemli uyarılar.
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, 2011'de protestolarla devrilen eski cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in "göstericileri öldürmek" suçlamasında verilen beraat kararını bozdu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile polis istihbarak birimleri, Dink suikastının nasıl işlendiğini gözler önüne seren çarpıcı bir rapor hazırladı.
Facebook, Pazar günü yapılacak genel seçimler için 'Oy Veriyorum' butonu sunulacağını açıkladı. Türkiye'deki seçmenler, oy kullandıkları bilgisini arkadaşlarıyla paylaşabilecek.
Geçtiğimiz günlerde Suud'da bir camiye düzenlenen intihar saldırısı sırasında kendilerini intihar eylemcisinin üzerine atan iki kahraman genç, dünyanın gündemine oturmuş durumda.
İşgal güçleri bu sabah (4 Haziran Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka'nın Nablus ve El-Halil vilayetlerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 Filistinliyi gözaltına aldı.
Al Jazeera, Myanmar'daki şiddetten kaçan Rohingya Müslümanlarıyla Hindistan'da kaldıkları kampta konuştu. 32 yaşındaki Muhammed, Hindistanlı yetkililer tarafından götürülen eşi ve 9 ay
Almanya Başbakanı Merkel ile düzenlediği basın toplantısında Sisi'yi protesto eden gazeteci Fagr Eladly, Mısır'da haksızlığa uğrayan insanların sesi olmak istediğini söyledi.