Ramazan orucunun Müslümanların beraberce gösterdiği bir irade ve kararlılık olduğunu göstermesi cihetinden “El etek çekmek” başlığı uygun gibi duruyor “El çekmek” yemekten
Türkiye-Suriye sınırında Kobani'deki patlamalardan sonra yeniden yığılmalar başladı. Kalabalık bir grup Kobanili sınırda bekliyor.
Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da iftar çadırı kurmak ve mahya asmak isteyen Müslümanlara bu yıl da izin verilmedi
Türkiye’den 4 bin 500 kişi, PYD’nin askeri kanadı YPG’ye katıldı. PKK dağ kadrolarından da 4 bine yakın örgüt mensubu Suriye’de YPG saflarında savaş yürütüyor.
AK Parti'nin kuruluşunda yer alan ya da daha sonradan katılıp Parti'yi yarı yolda bırakan milletvekillerinden ses yok
Suriye'deki Kürt siyasi hareketi Demokratik Birlik Partisi (PYD) Lideri Salih Müslim, İtalya'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bir öğrenci velisinin tartışmalı bir soruyu yargıya taşıması nedeniyle TEOG puanları açıklanamadı. 1 milyondan fazla öğrenci kayıt için mahkemeden çıkacak sonucu bekliyor
Özbekistan'da Kokand, Mergilan ve Taşkent'ten sonra Andican'da da sokakta kadınların başörtüsünü çıkarmaları isteniyor
Yemen Yerel Yönetim Bakanı Fetih, ülkede krizin başladığı günden bu yana 2 bin 200 kişinin öldüğünü, 10 bin kişinin yaralandığını, halkın yüzde 78'inin acil yardıma ihtiyacı old
İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold ile Türkiye Dışişleri Bakanlığı Roma'da görüştü...
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan "iki devletli çözüm fikrine yönelik sözleri"ni hayata geçirmesini istediği bildirildi.
Gazze’deki Kuşatmayı Kırmak İçin Hükümet Komisyonu önümüzdeki Cuma günü Gazze sahiline ulaşması beklenen Özgürlük Filosu-3 için meşale yaktı.
AK Parti milletvekillerine bölgelerindeki oy kaybının nedenlerini soran Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilginç cevaplar aldı.
Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri Ahmet Hakan'ı isyan ettirdi.
İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 5 vakit namaz kılma oranı, Türkiye'de beş vakit namaz kılan kişilerin oranıyla aynı durumda olduğu belirlendi. Bu durumun temel nedeni ise bilinçsiz öğr