Sosyal Medya

Güncel

Ahmet Hakan gerçekler karşısında yine çıldırdı!

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri Ahmet Hakan'ı isyan ettirdi.



Tarafsız Bölge programına konuk olan eski Anadolu Ajansı Genel MüdürüKemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri canlı yayında gergin anlar yaÅŸanmasına neden oldu.
Anadolu Ajansı Genel Müdürü, "Paralel örgütün gazetecileri Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı'nın kapılarında konuÅŸlanmış Diyanet Ä°ÅŸleri baÅŸkanı hangi Mercedes ile çıkacak ya da CumhurbaÅŸkanı'nın verdiÄŸi aracı reddetti hangi araçla çıkacak diye pusuda bekliyor, haber yapıyor. Hürriyet internet sitesi, baÅŸkalarının kullandığı Mercedes'i Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı 2 tane Mercedes'le gitti diye haber yapıyor" açıklaması yaptı.

Ahmet Hakan'ın "Peki haber deÄŸil mi bu ben merak ediyorum, gazetecilik merak mesleÄŸidir öyle deÄŸil mi?" sorusu üzerine, Öztürk, "1978'den beri Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı'na hep aynı araçlar tahsis edilmiÅŸ, baÅŸkan da bu araya binmiÅŸ ama Papa özel zırhlı aracıyla Vatikan'dan çıkıp burada da Reno araba isteyince Hürriyet gazetesi milyon dolarlık Mercedes diye haberleÅŸtirdi. Papa'nın da aracı var adaletli karşılaÅŸtırın lütfen. Yeni bir ÅŸeymiÅŸ gibi haberrleÅŸtirmeyin" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.