ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarının yarıştığı Iowa eyaletindeki ön seçimlerinde rakibi Teksas Senatörü Ted Cruz'un ardında kalan emlak zengini Donald Trump, Cruz'u hi
Anadolu'nun birçok şehrinde perşembe akşamları yatsı ezanından önce okunan cuma salası geleneği İstanbul'un merkez camilerinde de sürdürülecek
İstanbul Teknik Ünviersitesi öğrencilerinin hazırladığı proje şimdiden konuşulmaya başlandı...
Enerji Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgazda indirim yapmaması durumunda, indirim oranını Tahkim'in belirleyeceğini söyledi...
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, operasyonun devam ettiği ilçelerle ilgili Öcalan'ı işaret etti...
1 Kasım seçimlerinden sonra özellikle “Başkanlık” tartışmasıyla Türkiye’nin gündemine oturan yeni anayasa çalışmaları, bugün Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun ilk toplantısıyla resme
Patlak veren uçak krizinin ardından Türkiye'ye yönelik bir dizi yaptırım kararı alan Rusya'da, tur şirketleri yasağı Rusları başka ülkeler üzerinden Türkiye'ye göndererek deldi.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Ukrayna'yla Rusya arasında sıcak savaş çıkma olasılığının geçen yıla göre arttığını söyledi.
“Tutukluların yaşam hakları ihlal ediliyor. İki kişi bir yatakta uyuyorlar. Ya da nöbetleşe yatan insanlar var. Gece biri, gündüz biri uyuyor.”
Hamas, Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Katar'ın başkenti Doha'da görüşeceğine ilişkin iddiaları yalanladı.
Avrupa Birliği üyeleri, İtalya'nın vetosunu kaldırmasının ardından Türkiye'deki mülteciler için harcanacak 3 milyar euroluk fonu onayladı Yardımın bir milyar eurosu AB Komisyonu, geri ka
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK mensubu bir grubun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çatışma çıktı.
Ülkesinde ilk kez bir camiyi ziyaret eden ABD Başkanı Obama, Müslümanların, kuruluşundan bu yana ABD'nin bir parçası olduğunu bildirdi.
AK Parti'li Çalık, "Silahların susabilmesi, operasyonların durabilmesi için PKK'nın silahları gömmesi şart" değerlendirmesinde bulundu.
Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz hakkında, "Meşru müdafaa