Fethullah Gülen, Zaman gazetesine kayyum atanması sonrası ilk kez konuştu.
Suriye'nin farklı bölgelerinde rejim güçleri tarafından cezaevlerine konulan birçok Suriyeli, uzun süre gördükleri işkenceler yüzünden uzuv kaybı ve psikolojik sorunlarla boğuşmak zorun
Halkın konuşmadığı yerde sanat konuşur ve sanat konuştuğunda da artık susturulamaz. Bunun en bariz örneğidir Daryuş Mehrcui’nin 'Gaav' isimli filmi..
Epiktetos, yüksek ihtimalle Hz. İsa’nın öğretisinden nasibini almış bir ‘bilge’dir. Bilgeliğinin bir diğer göstergesi de hikmet ve marifet hakkında vaaz etmesidir.
Mısır İhvanı, vefat eden Sudanlı lider Hasan Turabi için taziye mesajı yayınladı
İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden Yrd. Doç. Aynur Erdoğan, Osmanlı'da Yurt Dışı Eğitim ve Modernleşme isimli yeni kitabı ile Tanzimat, II. Abdülhamit ve II. Meşrutiyet döneml
CNR Kitap Fuarı ‘Engelsiz Bir Dünya’ konsepti ile Cuma günü kapılarını açtı. 36 engelli yazar fuara katılıyor. 13 Mart'a kadar açık olacak fuarda bu sene ilk defa Arapça kitap bölüm�
Can Dündar ve Erdem Gül kararını AYM'nin yetkilerinin dışına çıkarak yaptığını düşünen AK Parti yasa değişikliği için hazırlığı başladı.
Papa Franciscus, savaştan kaçan ve daha iyi şartlarda yaşamak adına Ortadoğu'dan Avrupa'ya doğru göç eden mülteciler için 'Avrupa Arap istilası altında' dedi.
'Rusya'yı karadan bekliyoruz' diyen Alpaslan Çelik, Türkmen Dağı'nın düşmesi halinde bir PYD devletinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
İsrail askerlerinin ateş menzilinde kalan Filistinli bir çocuğun babası tarafından kurtarılma anı yürekleri dağladı.
Berlin Teknik Üniversitesinde Müslüman öğrencilerin namaz kılmak için kullandığı mescidin 14 Mart itibariyle kapatılacağı bildirildi.
Arap Parlamentosu Başkanı el-Cerevan, İsrail güçlerinin Filistinlilere uyguladığı infazlara değinerek, 'vahşete' sessiz kalmanın mümkün olmadığını söyledi.
Başbakan Davutoğlu, İran ziyaretine dair soruları yanıtladı. Al Jazeera'dan Ayşe Karabat'ın 'Ruhani ile Suriye ve PYD konusundaki görüşmenin içeriğini' sorması üzerine Başbakan, İran
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balıkesir'de partilileriyle bir araya geldi.