AB'nin Türkiye ile işbirliği planını eleştiren Belçikalı politikacı Verhofstadt 'Avrupa'ya giriş anahtarı Erdoğan'a verildi' dedi.
Ankara’da Rusya'nın saldırgan tutumu sebebiyle yakınlaşan iki ülkenin, Türkiye ve Ukrayna'nın liderleri Ankara'da bir araya geldi. Erdoğan ortak basın toplantısında "Suriye yönetimi bizi
Museveni’nin devlet başkanlığını kazandığı seçimlere itiraz eden başkan adayı Amama Mbabazi'nin avukatlarının ofislerine, polis tarafından gönderildiği iddia edilen kişiler zorla gir
Husiler ile Suudi Arabistan'ın doğrudan barış görüşmeleri yaptığı bildirildi.
Almanya merkezli şirket E.ON'un, geçen yılı 7 milyar euroluk net zararla kapattığı belirtildi.
Bitlis'de kurulan tersanede yapımına 2011'de başlanan 4 bin ton yük taşıma kapasiteli Türkiye'nin en büyük 2 feribotundan biri 20 Mart'ta sefere hazır hale gelecek.
Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye ile AB arasında imzalanması planlanan 'göçmen' anlaşmasının ele alındığı oturumda gergin anlar yaşandı.
İtalya'da Maliye Bakanlığı verilerinden derlenen rakamlara göre, ülkedeki göçmenler hazineye 8 milyar euroluk bir katkıda bulundu. Karşılığında ülke ekonomisine sadece 3 milyar euro sos
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Kırım Tatar Türkleri’nin Lideri Kırımoğlu da Ukrayna heyetinde yer aldı
Tunceli Valiliği 11 bölgede 1 Mart ile 1 Eylül tarihleri arasında geçici askeri güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
Staffan de Mistura, Suriye'de yönetimin 18 ay içerisinde seçime gideceğini ve yeni anayasa çalışmalarının odak noktası olduğunu belirtti.
Demirtaş'ın Sur'da yaptığı yürüyüş çağrılarının karşılık bulmaması, "halkın şiddet ve çukur politikasına tepkisi" şeklinde değerlendiriliyor
Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye ile AB arasında imzalanması planlanan 'göçmen' anlaşmasının ele alındığı oturumda gergin anlar yaşandı.
Sudan cumhurbaşkanı El-Beşir Arakan Müslümanlarını ülkesine yerleşmeye davet ederek "ülkemize kabul etmekten memnuniyet duyarız" dedi.
Emekli TSK mensubu, Fenerbahçe Orduevi'ne girdikleri sırada görevlilerin eşinin başörtüsüyle içeri giremeyeceğini söylediğini belirtti.