Alman istihbarat servisi medyada çıkan haberler hakkında bir açıklama yaparak Fethullah Gülen Hareketi’nin izlenmediğini ancak incelendiğini duyurdu.
Köln'de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne bağlı Merkez Camii'ne yanıcı maddelerle saldırı düzenlendi. Olayın ardından yakalanan zanlının başka camilere düzenlenen saldırılarla
Pakistan'da, Taliban ile yıllardır süren ancak sonuç elde edilemeyen barış çabalarında, yeni bir döneme girildi. İlk görüşmelerde, taraflar ateşkes çağrısı yaptı.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İkinci Dünya Savaşı'ndaki Yahudi Soykırımı'nı "Bir daha asla tekrarlanmaması gereken, zalim bir trajedi" olarak niteledi.
Güney Kore'deki aileler, yasalar gereği Kuzey Kore'deki yakınlarına mektup ya da e-posta gönderme hakkından mahrum. Ancak Kuzey Kore'nin attığı son adım bu konuda bir umut ışığı yaratt�
Avrupa Birliği Komisyonu tarihinde ilk kez bir yolsuzluk raporu yayınladı. Rapora göre, AB ülkelerinde yolsuzluğun ekonomiye verdiği toplam zarar yılda 120 milyar euro.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen 3 patlamada ilk belirlemelere göre 17 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı bildirildi.
Bakan Davutoğlu, "Suriye’deki gelişmeler artık herhangi bir siyasi sorunun çok ötesine geçmiştir. Bir insanlık trajedisidir" dedi.
Yemen'in Amran iline bağlı Havs ilçesinde Husiler ile kabileler arasında yaşanan çatışmalarda 25 kişinin öldüğü bildirildi.
Darfur'da meydana gelen silahlı saldırıda 4 asker öldü, 5 asker yaralandı
Mısır'da geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur, askeri yargıyla ilgili 3 kanunu onayladı. Kanun değişikliğiyle askeri mahkemelerde yargılananların davaları temyize götürebilmesinin önü aç
İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Temsilciliğince toplanan yardım malzemeleri, 15 tırla Suriye'ye gönderildi
Sağlık Bakanlığının Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın takibini yürüttüğü İlaç Takip Sistemi'nden (İTS) artık vatandaşlar da akıllı telefonları aracılığıyla yara
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Merkez Bankasının parasal sıkılaştırmasının dövizde kur baskısını hafifleteceğini fakat aşağı yönlü risklerin devamlılık göst
Suriye’de iç savaşa siyasi çözüm arayan Cenevre görüşmelerinde taraflar, ilk turun son görüşmesi için dün sabah bir araya geldi.