Hükümet Sözcüsü Arınç, 1915 olayları ile ilgili olarak Biz tarihimizde böyle bir kara sayfa olmadığına inanıyoruz dedi ve bazı ülkelerde alınan soykırım kararlarının görü
Afganistan'da IŞİD ve Taliban hareketi karşılıklı olarak cihat ilan etti. Helmend bölgesinin emniyet müdürü Nabi Jan Mullahil, ilgili mektupların ülkenin güvenlik güçleri tarafından el
TED, altı yılda eğitimi dönüştürecek Ulusal Eylem Planını açıkladı. Planda, zorunlu eğitimin okul öncesiyle birlikte 13 yıl olması, ortaokulda bir yıl hazırlık olması, liselerin
1915'i soykırım olarak niteleyen karar tasarısı Cuma Almanya parlamentosuna gelecek. Alman hükümeti son anda karar değiştirerek tasarıya destek vereceğini duyurdu.
Mısır mahkemesi, 2013 yılında meydana gelen şiddet olaylarından dolayı devam eden davada 22 İhvan üyesine idam cezası verdi
Adana'da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu.
CHP, hazırladığı seçim talimatında örgüte 'Her yerde alkışlayın ama cami ve ibadethanelerde alkışlamayın' uyarısında bulundu.
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.
Iraklı beş siyaset uzmanı ve askeri uzman Irak'ta geniş toprakları ele geçiren IŞİD'i yenmek için gereken stratejinin ana hatlarını ortaya koydu.
Terör örgütü PKK ile Doğu ve Güneydoğu'da halka baskı kurup oy almaya çalışan HDP, ittifak yaptığı gruplarla da 1 Mayıs'ta Taksim'e yürüyüp, 6-7 Ekim olaylarındaki senaryoyu yeniden
1970ten beri İstanbula gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehirde yeni modern yerinde hizmet verecek.
Çanakkale'de Kabatepe ile Gökçeada arasındaki deniz ulaşımını sağlayan feribot, Gökçeada Kuzu Limanı Taşocakları Mevkii'nde karaya oturdu. 188 yolcunun 13 saat sonra başlayan tahliye i�
Türkiyenin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı sistemlerin etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rusya ve İran'ın S-300 anlaşmasıyla ilgili Putin'le bir hafta içerisinde ikinci kez telefonda görüştü.
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ermeni meselesinde Türkler ile Ermeniler arasındaki en önemli anlaşmazlık noktalarını sıraladı.