El Kaide'nin Suriye kolu Nusra Cephesi'nin lideri Muhammed Cülani, muhalefeti birleştirmek için Suudi Arabistan'da yapılan toplantıyı 'komplo' olarak nitelendirdi. Cülani, "Oraya katılan grupl
Irak siyasi kurumları, ülkeye yurtdışıdan gelecek her desteğin resmi kanallar aracılığıyla olması gerektiği konusunda anlaştı
Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının izin günlerinde Rusya'ya gitmeleri yasaklandı
Mısır'da darbeyle iktidara gelen Sisi'nin gizli gözaltı merkezlerinde yüzlerce kişiye işkence yaptığı ortaya çıktı. Askeri hapishanelerde ve karakollarda ise yüzlerce kişinin kayboldu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 95 bin yatak kapasiteli hastanelerin yüzde 70'inin yapılma sürecine girildiğini ifade etti.
Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Rusya'nın ambargo koyma kararını 'Putin'in en büyük saçmalığı' olarak nitelendirdi.
Osmanlı arşivlerinde yer alan belgelere göre Birinci Dünya Savaşı'nda cihad fetvası yayınlanması üzerine İran'da Sünni Kürt ve Şii Farisilerle Azerilerden binlerce kişi cepheye gitti
Kanada'da bir çocuk korosu, ülkeye gelen ilk Suriyeli mülteci kafilesini, Hz. Muhammed'in Medine'ye varışında söylenen Tala' al Badru 'Alayna ilâhisi ile karşıladı.
Rusya'da faaliyet gösteren Türk inşaat şirketlerinin çalışmalarını rahatça bitirmeleri için güvence verildi.
Arap Birliği Genel Sekreteri Arabi, Suriyeli muhaliflerin Riyad'daki görüşmelerini "önemli adım" olarak nitelendirdi.
Suudi Arabistan'daki kadınların hem aday hem de seçmen olarak ilk kez katıldıkları belediye seçimleri başladı.
ABD, Rusya'nın Suriye'de IŞİD'i vurmadığını, onun dışındaki bütün muhalif gruplara saldırdığını bir kez daha yineledi
Van - Erciş yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti.
Rus bakan Lavrov, IŞİD'le müğcadele kapsamında acilen Türkiye - Suriye sınırının kapatılması gerektiğini savundu
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, 'Muhtemelen Türkmen gazıyla ilgili yeni birtakım gelişmeler olacak' dedi.