Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, hukuka olan güvensizliğin devam etmesi durumunda ekonomide bugünün bile mumla aranacağını söyledi.
16 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.
Meral Akşener kaseti iddiasının göbeğinde yer alan isim Mustafa Yeşil, Latif Erdoğan'ı topa tuttu. Mustafa Yeşil 'Ne kaset verdim ne teklif ettim' dedi.
Fransa'da uzun etek giydiği için okula alınmayan kızla ilgili İslamofobi Gözlem Merkezi çağrı yaptı: Uzun etek giyen kız öğrencileri evlerine gönderen okul yönetimi iddialara cevap verm
Kenan Evren’in cenazesinde ‘hakımı helal etmiyorum’ diyen Yılma Durak’ın kızı, bu protesto için 35 yıl beklediğini söyledi. Durak, “Orada yalnız değildim. İdam edilen çocuklar da be
Diriliş Postası yazarlardan Esra Elönü bugünkü köşe yazısında Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarını eleştirdi. Elönü, bu yazıyı bir kadının iffetini kılıç eyleyip siyasete
TBMM tarafından yayımlanan İstanbul İstiklal Mahkemesi kitabında yer alan ve mahkemenin kurulmasına neden olan Ağa Han ve Amir Ali'ni mektubunun İngilizce hali ve çevirisi ilk kez yayınland�
FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan hakim Mustafa Başer’in Pensilvanya’da görüştüğü Gülen’den aldığı talimat üzerine, memleketi Uşak’ta MHP’den istifa eden eski belediye ba
Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Soma faciası için 'Allah'ın takdiri' dedi
Provakatif hareketleri ile bilinen daha daha önce polisi yumruk CHP Milletvekili Mahmut Tanal, partisinin iktidar olması halinde Adalet Bakanı olmak istediğini açıkladı.
Geçen hafta gerçekleşen genel seçimlerden sonra İngiltere Başbakanı David Cameron'ın ilk icraatı ülkede “İslam yasası” çıkarmak oldu.
Çin'in başkenti Pekin'de, metro hattını kullananlara, halkın dikkatini çekecek tuhaf kıyafetlerin giyilmemesi uyarısı yapıldı.
Mısır'da 2011 yılındaki devrimden bu yana zenginler daha da zenginleşiyor. Ancak darbenin gerçekleştiği 2013 yılında bu yana makas iyiden iyi açılma eğilimi gösteriyor.
Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Mehmet Yasin Tekpınar, rezillik boyutuna ulaşan üniversite bahar şenliklerini gündemine aldığı yazısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Malezya açıklarında olduğu tahmin edilen bir teknedeki 350 kadar Rohingya Müslümanı, terk edildiklerini, üç gündür aç ve susuz olduklarını belirterek acil yardım çağrısı yaptı.