Kendisiyle birlikte 3 savcı ve 1 hakimin meslekten ihraç edilmesine tepki gösteren Zekeriya Öz 'Yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’nun 2013’te Fethullah Gülen ile yaptığı son görüşmenin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Erdoğan, "Kaldı ki zaten oraya gitmesi k
Ergenekon Davası sanıklarından Sami Hoştan tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi.
İsrailli komutan Sami Turgeman, Hamas'ın büyük bir savunma gücüne sahip olduğunu ve onu bir ayda yenemeyeceklerini söyledi.
12 Eylül 1980 darbesinin mimarı 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren için ilk tören Genelkurmay Başkanlığı’nda düzenlendi. Camideki törende ise gerilim yaşandı.
Terör örgütü PKK’lı Duran Kalkan, CumhurbaşkanıErdoğan'ın, Dolmabahçe mutabakatını tanımaması, "Kürt sorunu yoktur" açıklamaları üzerine çözüm sürecinin bittiğini iddia ederek
BM, Lübnan'da yeni doğan 36 binden fazla Suriyeli bebeğin herhangi bir kimlik belgesi olmadığını açıkladı. Vatanı olmayan bebekler temel insan haklarından dahi yararlanamıyor.
Birleşik Krallık'ta geçen hafta yapılan genel seçimde İngiliz parlamentosuna 8'i kadın toplam 13 Müslüman milletvekili girdi.
İstanbul'da 13 Mayıs tarihinde Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere elektrik verilemeyecek.
7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde reklamcı Ali Taran ve Amerikan Benenson Strateji Group ile anlaşan CHP’nin gözünü MHP’nin oylarına diktiği ortaya çıktı.
Euro Bölgesi maliye bakanları, Yunanistan'a 7,2 milyar Euroluk kalan kredi dilimini serbest bırakmadı. Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis, birkaç hafta içinde parasız kalabilecekleri uyarıs�
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ekonomik açıdan yetersiz ailelerin çocuklarından katılım payı alınmamasına yönelik çalışma başlattı.
12 Eylül darbesinin mimarı Kenan Evren, bugün düzenlenecek törenle toprağa verilecek. Cenaze törenine hiçbir siyasi partinin katılımı olmayacak.
Hükümet'i hedef alan Gezi Kalkışmasında en ön saflarda yer alan Zakkum grubu AK Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından adeta ödüllendirildi! Çapulcu Zakkum, 19 Mayıs'ta Belediy
Darbe mağdurları, yaralarının yeniden kanayacağı gerekçesiyle Kenan Evren için yapılacak devlet töreninin engellenmesi talebiyle Başbakanlığa başvurdu.