Eski savcı Zekeriya Öz’ün Gezi olaylarında PKK'nın sokağa inmemesini eleştirdiği skandal tweet ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'ı askeri olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
MİT'in kontrolünde Suriye Türkmenlerine yardım götüren tırları durduran ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs gerekçesiyle tutuklanan savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, �
Terör uzmanı eski FBI ajanı Dr. Hayden, PKK terörünü değerlendirdi. Hayden'a göre, Türkiye'nin PKK'ya sert yüzünü göstermesi en doğal hakkı.
Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bunaltıcı sıcaklar bugün ve önümüzdeki hafta rekor seviyelere ulaşması bekleniyor.
Hayatta her şeyin bir fiyat varsa, her provokasyonun bir maliyet ve bir de getirisi olmalı değil mi?
Cemaat'in savcısı Zekeriya Öz meğer Gezi olayları sırasında PKK'nın sokağa inmemesine çok içerlenmiş..
Güney Amerika ülkelerinin oluşturduğu Parlatino, bugünkü oturumunda Ekvador'un teklifiyle 1915 olaylarını soykırım olarak tanıdı
Amerikalı bilim insanları, geliştirdikleri bir implant sayesinde farelerin hareketlerini uzaktan kumandayla kontrol edebilmeyi başardı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 2 askerin hayatını kaybettiği 24 askerin yaralandığı saldırının ardından 8 asker helikopterle Erzurum’a getirildi.
Mimar Sinan'ın Budin'deki eserlerinden olan Toygun Paşa İle Mustafa Paşa camileri kiliseye çevrildi.
KBY Başkanı Mesut Barzani'nin ofisinden yapılan açıklamada "PKK, Türk jetlerinin operasyonlarından sivillerin zarar görmemesi için Irak Kürdistan’ından çekilmelidir" denildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütlerinin canlı bomba eylemlerine dair harekete geçti. Bomba yüklü bir aracın Trabzon'a geldiği bilgisine ulaşıldı.