Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in kamu fonlarını şahsi harcamalarında kullandıkları için üç yıl hapis cezasına çarptırılan iki oğlu bugün serbest bırakıldı.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriye krizinin çözülmesi konusunda bölge ülkeleriyle temasa geçmeden önce Rusya ve ABD'nin anlaşması gerektiğini söyledi.
Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden kişinin cenazesinin üzerine PKK bayrağı örtülmek istenince, oğlu karşı çıkarak 'Babam onlar yüzünden öldü' dedi.
Havaların soğumasıyla birlikte ateşkes ilan eden PKK, üyelerinin geri çekilmesi için çağrı yaptı. Örgüt kış hazırlıkları için her yıl bu dönemlerde tek taraflı ateşkes ilan ediy
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.
Psikiyatrist Profesör Kemal Sayar'a göre, Ankara'daki patlama toplumda travmaya yol açtı ve bunu iyileştirmenin yolu, eylem etrafındaki sis bulutunun dağıtılmasından geçiyor. Sayar, "Yasım
HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, Ankara'daki patlamaya ve Başbakan Davutoğlu'na Twitter'dan tepki gösterdi. Zana, "Ey Başbakan sen baykuş olmaya devam et. Bizler aydınlık perileri olmaya dev
Mısırlı alim Prof. Dr. Zağlul en-Neccar, Türkiye'nin Müslümanların umudu olduğunu ifade ederek bu umuda yönelik komplolar kurulduğunu söyledi
Enerji Bakanı Alaboyun, Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesiyle ilgili Türkiye ve Rusya arasında herhangi bir sorun olmadığını ve projenin planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.
Suriye'de Demokratik Birlik Partisi'ne (PYD) yakınlığıyla bilinen gruplar 'Suriye Demokratik Güçleri' adı altında birleşerek yeni bir stratejik hamlede bulundular.
Rus devlet doğalgaz şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Ukrayna'ya bugünden itibaren gaz göndermeye başladıklarını duyurdu.
Ankara'da meydana gelen patlama sonrasında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. MİT'in olayı çözmek için 7 kişilik özel bir ekip kurduğu öğrenildi.
Ankara'daki bombalı saldırıların ardından Halkların Demokratik Partisi 16 Ekim'de başlamayı planladığı seçim mitinglerini gözden geçirilor. Al Jazeera'ye konuşan HDP sözcüsü Ayhan Bi
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi kabinesinde 5 koltuğu bulunan Goran hareketi, PKK ile işbirliği yaparak şiddete başvurdu.
Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren canlı bombaların tespiti için 16 aileden DNA örnekleri alındı