Fransa'nın BMGK'ya sunduğu tasarıda üye ülkelerden IŞİD'le mücadeleyi artırmaları ve koordineli hareket etmeleri isteniyor.
Samanyolu TV çalışanlarından Oktay Usta ve ekibi, işsizlik başvurusunda bulunmak için İŞKUR'a gitti.
Genel seçimlerde oylarını AK Parti'ye kaptıran HDP'de Kürt vekiller kriz çıkardı.
Vakıf üniversiteleri ile ilgili çok önemli bir değişiklik yapıldı. YÖK, "Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı" eylemleri doğrudan işleyen yöneticilerin bulunduğu veya bu tür eyle
Irak'ın Dicle bölgesindeki IŞİD üyeleri Arapça bir video yayımlayarak ABD'yi tehdit etti. IŞİD, "Roma'dan önce Paris" adlı videoda 'bombalı araç ve intihar saldırlarıyla Beyaz Saray'ı
Meclis'teki yemin törenini geçici Başkan sıfatıyla yöneten CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yemin öncesi besleme konusunda "Besmele ile başlıyorsa, daha kuvvetli yemin ediyor, demektir"
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın alışveriş ve diğer şehircilik uygulamalarında da kullanılabilecek nakit para kartına dönüştü
Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, yeni kabinede kimin ağırlığı olacağını, AK Parti'de yeni dönemi, cemaat medyasına operasyonları İnternethaber'den Hatice Kübra Kocaoğlu
Genelkurmay Başkanlığı, Kars'ın Kağızman İlçesindeki PKK terör örgütü hedeflerine hava operasyonu düzenlendiğini açıkladı.
ABD'de camilere saldırıların hızla arttığı son günlerde 7 yaşındaki bir çocuk bütün harçlığını camiye bağışladı. Cami cemaati, 20 dolarlık bağışın kendileri için 20 milyon
Mustafa Kemal, bir ulus devlet meydana getirmek için planlı bir şekilde 1925 tarihinden öncesini reddederek, büyük bir kopuşu başlattı ve yaşattı.
PKK Yürütme Komitesi Üyesi Duran Kalkan, bu kış döneminin final niteliğinde bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili İdris Baluken, İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşme taleplerinin Adalet Bakanlığı tarafından bir kez daha reddedildiğini söyledi.
Son İstanbul sarsıntıları sonrası Türkiye depremi tekrar hatırladı, Cumhuriyet tarihi boyunca yıkıcı etkisi büyük olan beş depremle sarsıldı.
DİYARBAKIR'ın Lice İlçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi