Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere İran'a gidecek.
ASELSAN ile Kara Kuvvetleri arasında 20 milyon TL olan elektro optik ve lazer sistemleri bakım onarım sözleşmesi imzalandı.
Ankara ile Moskova arasında yaşanan uçak krizine rağmen, Rus buğday ihracatçıları Türkiye pazarını kaybetmemek için fiyat indirimine gitti.
ABD harcama tasarısında İran'dan 1979'da rehin tutulan ABD elçilik çalışanları için 4,4 milyon dolar tazminat alınması da yer alıyor.
Rusya'ya ait savaş uçakları sabah saatlerinde Kilis sınırına 7 kilometre uzaklıktaki Özgür Suriye Ordusu denetimindeki Suriye'nin Azez kentine yönelik bombardıman düzenledi. Bombardımanda
Ara Güler kendisine yönelik eleştirilere 'Tabii Cumhurbaşkanı’nı çekeceğim, onu çekmeyip sizin gibi serserileri mi çekeceğim!' dedi.
Afganistan'ın kuzeyindeki Samangan vilayetinde meydana gelen trafik kazasında 25 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
Yemen'deki Şii Ensarullah Hareketi'nin (Husiler) lideri Abdülmelik el Husi, destekçilerine 'direnme' çağrısı yaptı.
Ankara merkezli 23 ilde 'usulsüz dinleme' operasyonu gerçekleştirildi.
İmam Hatip Lisesine yakışan mescid böyle olur... ODTÜ'ye örnek olsun!
Rus medyası Kırgız lideri Atambayev'in "Türkiye'nin Rus uçağını vurması hataydı, bundan dönülmeli" ifadesini "Türkiye'nin özür dilemesi gerektiğini söyledi" diyerek çarpıttı
Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu üyesi avukat Velat Alan'ın bir plazanın 10'uncu katında bulunan bürosundaki çalışma odasının camına kurşun isabet etti. Velat Alan, Tahir Elçi'nin öld�
Arap Birliği, Musul'daki askerlerimiz nedeniyle Türkiye'ye uyarı yaptı. Birlik, Türkiye'nin bölgedeki tutumunun 'rahatsız edici' ve Irak'ın kaygılarının ise 'haklı' olduğunu belirtti.
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden, Nusaybin'de PKK'nın saldırıları nedeniyle 25 trafonun kullanılamaz duruma geldiği, trafolarda yenileme çalışmalarına başlandığı bildirildi.
İstanbul Yeni Havalimanı'nın Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı, yarışmayı AECOM ve Pininfarina ka