Reuters'in geçtiği son dakika haberine göre, ABD destekli ana omurgasını PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'nin oluşturduğu SDG, ilk kez Suriye'nin Deyrizor kentine girdi.
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt kısmında boş olan ve zaman zaman mültecilerin kaldığı belirtilen dükkanda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'Yetkileri tek elde topluyoruz' sözlerine değindi, "Bu kadar açık konuştuğu için kendisine teşekkür ediyorum. Ben 'bu bir rejim değişikliği' diyordum. Parlam
Milyonlarca kullancısı olan Whatsapp, günden güne kendisini yenilemeye devam ediyor. Kullanıcılar artık durumlarını basit kelimelerle değil görüntülerle ifade edecek.
FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili davada, cuntacı general Semih Terzi'nin yanında Özel Kuvvetler Komutanlığına giden Astsu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Rusya ile S-400'lerle (hava savunma sistemi) ilgili görüşmelerimiz olumlu bir şekilde seyrediyor" şeklinde açıklama yaptı.
Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti.
Fas Milli Eğitim Bakanlığı, ülkedeki Fethullahçı Terör Örgütü'ne ait Muhammed Fatih Okulları'nın fiilen kapatıldığını duyurdu.
Almanya'da Erdoğan düşmanlığı zirve yaptı. Almanya Uyum Bakanı itiraf etti, "Erdoğan gelecek diye şiddetli karın ağrısı çekiyoruz" diye konuştu.
Türk askerinin desteklediği ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) El Bab’da, yoğun çatışmaların ardından DEAŞ’ın elindeki önemli yerleri ele geçirdi.
Tutuklu milletvekillerini hatırlatan HDP Ankara Milletvekili Önder, “AYM, cezaevindeki arkadaşlarımızın canlarına dönük bir tehdit gelişmesini mi bekliyor? Elzem olarak neyi görüyor da ka
FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın sanıklarından Zekeriya Kuzu, daha önce
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a 5 ay hapis cezası verildi. Diğer Eş Başkan Figen Yüksekdağ'ın ise hakkındaki yargı kararının kesinleşmesi üzerine TBMM bilgisine sunuldu ve
Timeturk yazarı Osman Atalay, zülume uğrayan Arakanlı müslümanlar için yapılması gerekeni yazdı
'FETÖ' davasında ifade veren 'Gülen'in damadı' darbe girişimine ilişkin '15 Temmuz'da televizyon seyretmiyordum. Erzurumlu lavaşçı bir arkadaş aradı ondan öğrendim' dedi. Adıyaman'ın, s