İtidal, teenni, yumuşak sözle uyarıya, yapıcı eleştiri, nezâket ve zerâfetten zerre kadar taviz vermemesi ile anılan Ahmet Taşgetiren neden bir anda hedef tahtasına oturtuldu. Sayın Ahmet
AK Parti, İstanbul'un 'Eyüp' ilçesinin adının 'Eyüpsultan' olarak değiştirilmesi için TBMM'ye teklif sundu
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Dış ilişkiler Sorumlusu Felah Mustafa, uluslararası kamuoyunu IKBY ve Katalonya'nın milli iradesine saygı duymaya çağırdı. Sputnik'e konuşan Mustafa, "
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa iddialarına yönelik, "Şuan öyle bir şey söz kon
HDP Siirt Milletvekili Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü.
SSM Müsteşarı Demir, "ATAK helikopterimizin de abisi olacak, daha ağır, daha atak bir helikopterin tasarım işlemlerinin başladığını müjdelemek istiyorum." dedi.
Başbakan Yıldırım, ABD'nin Las Vegas şehrindeki silahlı saldırıya ilişkin, "Neresinden bakarsanız, adı ne olursa olsun, bu bir vahşettir, bu bir cinnettir." dedi.
Irak parlamentosu, tüm Irak Kürt Bölgesel Yönetimi milletvekillerinin vekilliklerini askıya alma kararı aldı.
Sağlık Bakanlığı, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında hareketli yaşamın önemini vurgulamak için vatandaşlara “Her Gün 10 Bin Adım” çağrısında bulundu.
İsrail üst düzey hükümet yetkilisi Katolonya’nın İspanya’dan ayrılma kararına olumlu baktığını açıkladı.
Kayseri'de tantuni servisçiliği yapan meslek lisesi mezunu genç, hurda malzemeler ve ikinci el eşyaları bir araya getirdi.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in istifasının istendiğine dair haberlerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır." dedi
Filistin Ulusal Uzlaşı Hükümeti Başbakanı Hamdallah, "Hükümet, Gazze'deki bütün görevlerini eksiksiz bir şekilde devralmaya kararlı. Askıda kalan bütün sorunları, Filistinli gruplar i
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyerek, yerli otomobilin yaygınlaştırılması ve piyasaya güçlü bir giriş yapabilm
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY'deki gayrimeşru referandum hakkında, "Henüz iş işten geçmiş değil, Barzani yönetimi adım atabilir" ifadesini kullandı.