Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi üyesi Kodmani, ABD'nin siyasi çözüm sürecine ABD'nin dahil olmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. Kodmani "Süreç Rusya'ya bırakı
Suriye'de gerginliği azaltma bölgeleri Doğu Guta ve İdlib'deki ateşkesi ihlal eden rejim ve destekçilerinin son dönmede yoğunlaştırdığı saldırılarında 400 sivil hayatını kaybetti.
Zika virüsünün Türkiye'de yeni görüldüğünü açıklayan Sağlık Bakanı Demircan, "Bununla ilgili Sağlık Bakanlığımız gerekli çalışmaları yapıyor, gerekli tedbirler de alınacak"
Aklın ve bilimin sınırları dışında kalan ve onlara aykırı olmayan gerçekler ve bilgi alanları vardır; bunlara kalbi de ihtiva eden akıl ve vahiy ile ulaşılabilir.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, üretilecek milli tankın motorunun da yerli olmasının planlandığını söyledi. Bakan Canikli, 2019 sonu 2020 başında seri üretimin başlayacağını a�
İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, güvenlik güçlerinin Filistinlilere müdahalesinde yeterince kan akmadığını söyleyerek, “Ölümler ve yaralanmaların zamanı geldi” dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Soçi'de düzenlenmesi planlanan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi ile ilgili hazırlıklarda önemli bir aşamaya gelindiğini belirterek önemli açıklamalard
Suriye'de Rusya ve İran'ın desteği ile İdlib'in güneyinde ilerleyen rejim güçleri, bölgede tansiyonun yükselmesine neden olurken, yüz binlerce sivil göç etmek zorunda kaldı. İdlib'e bağ
Başbakan Binali Yıldırım, ilk mesleğinin otobüs şoförlüğü olduğu belirterek, “Türkiye’nin her yerine yolcu taşımacılığı yaptık” dedi.
Genel Kurul Salonu'nun arkasında bulunan ve değişikliğe uğrayan odaların görüntülerinin basında yer alması tartışmaya neden oldu. TBMM Başkanvekili Bahçekapılı sert tepki verdi.
Sputnik İngilizce’de yer alan bir habere göre, Şia Merkez Vakfı Başkanı Waseem Rizvi’nin Hindistan Başbakanı Narendra Modi’ye bir mektup yazarak Hindistan’daki bütün medreselerin kapatı
Yapay zeka ve otomasyon sistemlerinin yaygınlaşması nedeniyle kullanım alanı artan robotlar için bir nüfus sayımı yapıldı. Rapora göre 2019 yılı itibariyle dünya çapında yarım milyon
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ “AK Parti ve MHP’nin erken seçim talebi yok” dedi.
Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle bırakılması sonrası Kara ve Deniz Kuvvetlerinden 4 muvazzaf subayın daha polise teslim olduğu öğrenildi.
Almanya'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen G-20 zirvesinde sokaklar savaş alanına dönmüştü. Eylemlerde polise şişe fırlatan bir göstericiye 3,5 yıl hapis cezası verildi.