Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi cumhurbaşkanlığı seçimi için kararını açıkladı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde bir aday çıkaracağız ve Allah'ın izniyle de inanıyoruz ki samimi olarak bu aday, kazanacak" dedi.



SP Genel BaÅŸkanı KaramollaoÄŸlu, Gaziantep'te partisi tarafından düzenlenen Medya BuluÅŸması'nda, gazetecilerle bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantıda konuÅŸan KaramollaoÄŸlu, hükümetin iç ve dış politikalarını eleÅŸtirdi. Hükümetin rant görmediÄŸi alana yatırım yapmadığını iddia eden KaramollaoÄŸlu, "Bu iktidar, bugüne kadar geçmiÅŸimizi sattı. BirikmiÅŸ bütün deÄŸerlerimiz satıldı, devlete ait fabrikalarımız. Buradan tam 75 milyar dolarlık gelir elde etti. Bazı açıklar bununla kapatıldı. Åžimdi geleceÄŸimizi satıyor. Köprü yapıyor, 'Bunun parasını ödemedik ama gelecekte ödeyeceÄŸiz' diyor. Hastane yapıyor, 'Bunun parasını biz ÅŸimdi ödemedik ama gelecekte ödeyeceÄŸiz' diyor. Åžimdi Ä°stanbul Kanalı yapılmaya baÅŸlanacak. Ä°stanbul Kanalı da gelecekte ülkenin sırtına bir kambur olacak. Öyle gözüküyor. Rant, bu arkadaÅŸların bir numaralı hedefi. Rant görmedikleri hiçbir yerde yatırım yok. Bunun için sanayiye yatırım yapma diye bir dertleri hiç bir zaman olmadı; çünkü sanayi, rant yeri deÄŸildir" diye konuÅŸtu. 

'Hükümet, uzaklaştırıyor'

Milletvekillerinin, belediye baÅŸkanlarının, seçilmiÅŸ insanların hiçbir kıymeti kalmadığını dile getiren KaramollaoÄŸlu, "Kendileri diyor, 'Seçilen insanı, makamdan onu seçenler uzaklaÅŸtırır'. Åžu anda hükümet, uzaklaÅŸtırıyor. Bundan dolayı üzüntülüyüz ve sıkıntılıyız. Atmış oldukları bazı adımlar, geçmiÅŸte yaÅŸanan birtakım sıkıntıların halledilmesine vesile olmuÅŸ olabilir. Biz, bundan dolayı da müteÅŸekkiriz; ancak bir müspet iÅŸ yapmak elli tane hatanın üstünü örtmez" dedi. 

'İnanıyoruz ki bu aday, kazanacak'

CumhurbaÅŸkanlığı seçiminde aday göstereceklerini belirterek, bu adayın kazanacağını savunan SP Lideri KaramollaoÄŸlu, "Önümüzdeki cumhurbaÅŸkanlığı seçiminde bir aday çıkaracağız ve Allah'ın izniyle de inanıyoruz ki samimi olarak bu aday, kazanacak. DiÄŸer partiler de aday gösterebilir ki gösterecekler de büyük ihtimalle. Ama ÅŸu andaki manzara, artık bu iÅŸin böyle gitmeyeceÄŸine inananların adedinin arttığını gösteriyor" diye konuÅŸtu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.